Neler Yeni

DARK SOULS III Deluxe Edition almaya değer mi?

Cruciatus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Abdullah Tosun
Steam
Cruciatus
Dark Souls 3 alacağım normalle deluxe edition arasında ne fark var? Fark değer mi? Oynayan veya bilgisi olan kişiler cevaplarsa sevinirim. (Remastred oynamıştım 2 eski olduğu için en sona bıraktım önce 2 mi oynamalıyım?)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dark Souls 3 alacağım normalle deluxe edition arasında ne fark var? Fark değer mi? Oynayan veya bilgisi olan kişiler cevaplarsa sevinirim. (Remastred oynamıştım 2 eski olduğu için en sona bıraktım önce 2 mi oynamalıyım?)
Çok çok zor bir oyun serisi. Almadan önce YouTube dan cinnet geçiren insanları izleyebilirsin.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Ds2 yi oynayacaksan şimdi oyna . Ds3 ten sonra eski gelir oynayamazsın.

Cruciatus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Abdullah Tosun
Steam
Cruciatus
Ds2 yi oynayacaksan şimdi oyna . Ds3 ten sonra eski gelir oynayamazsın.
beyin kapasitesine bağlı kanser olup olmayacağı. ezberlemesi iyi ise çok zorlanmaz bu oyunda.
kanser olmaya hazır ol
Şuan sistemim pch gg3 yani 4300GE VE 16 GB Ramli bir sisteme sahibim zevk alarak oynayabilir miyim? Yoksa şimdi ds2 oynayıp ekran kartı taktığımda mı ds3 oynamalıyım?

Top Bottom