Neler Yeni

dark souls remastered NPC yanlışlıkla öldürdüm

SEPLUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Selimhan Ateşyürek
Yanlışlıkla andreye vurdum ve beni öldürmeye çalışınca uzaklaştım. Geri döndüğümde hala beni öldürmeye çalışınca da öldürdüm. Yaklaşık 20 saat o olmadan oynadım sonra farkettim ki o önemliymiş. Andreyi hile ile getirmenin bir yolu var mı ?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Akın Taşkan
O kimdi

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
Yani daha bir sürü black smith var(3 taneydi sanırsam) hikaye olarak önemi falan yok kendisinin yani anlatıyorlar bir şeyler diye hatırlıyorum ama çok önemli değil. Solari of astora, siegmeyer of catarina bu tür karakterler önemli. Onlar da hikayeyi anlatıyorlar yani dinlemek zorunda değilsin bu arada. Npc ye saldırırsan dönüşü yok oyunun sonuna kadar kovalar seni.

SEPLUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Selimhan Ateşyürek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani daha bir sürü black smith var(3 taneydi sanırsam) hikaye olarak önemi falan yok kendisinin yani anlatıyorlar bir şeyler diye hatırlıyorum ama çok önemli değil. Solari of astora, siegmeyer of catarina bu tür karakterler önemli. Onlar da hikayeyi anlatıyorlar yani dinlemek zorunda değilsin bu arada. Npc ye saldırırsan dönüşü yok oyunun sonuna kadar kovalar seni.
ancak sadece o silahları 5den fazla upgrade ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

blacksmith

Mota

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yılmaz Mota
Kendini affettirebiliyorsun :D

Top Bottom