Yanlışlıkla andreye vurdum ve beni öldürmeye çalışınca uzaklaştım. Geri döndüğümde hala beni öldürmeye çalışınca da öldürdüm. Yaklaşık 20 saat o olmadan oynadım sonra farkettim ki o önemliymiş. Andreyi hile ile getirmenin bir yolu var mı ?
ancak sadece o silahları 5den fazla upgrade ediyorYani daha bir sürü black smith var(3 taneydi sanırsam) hikaye olarak önemi falan yok kendisinin yani anlatıyorlar bir şeyler diye hatırlıyorum ama çok önemli değil. Solari of astora, siegmeyer of catarina bu tür karakterler önemli. Onlar da hikayeyi anlatıyorlar yani dinlemek zorunda değilsin bu arada. Npc ye saldırırsan dönüşü yok oyunun sonuna kadar kovalar seni.
blacksmithO kimdi
Anor Londo daki abide de vardı modify etme. Oraya gidene kadar yapamazsın büyük olasıkla. New Londo daki abi etmiyordu galiba.ancak sadece o silahları 5den fazla upgrade ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
blacksmith
Kendini affettirebiliyorsunYani daha bir sürü black smith var(3 taneydi sanırsam) hikaye olarak önemi falan yok kendisinin yani anlatıyorlar bir şeyler diye hatırlıyorum ama çok önemli değil. Solari of astora, siegmeyer of catarina bu tür karakterler önemli. Onlar da hikayeyi anlatıyorlar yani dinlemek zorunda değilsin bu arada. Npc ye saldırırsan dönüşü yok oyunun sonuna kadar kovalar seni.