Neler Yeni

Dark X123 Duo Sığar Mı?

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Lütfü A
Bütçe
1000
İşlemci soğutucu ve kasayı alıyorum. İşlemci soğutucu kasya sığar mı anakartta rame veya başla bir yere sürter mi herhangi bir sıkıntı var mı ve ekstra braket almam gerekecek mi anakarttan çıkıyor mu ?
ekstra olarak kasaların ikisi de molex mi yani fan hızları ayalarnamıyor dğeil mi?
kasa
kasa2
x123 soğutucu
anakart
DDC34AFB-3921-457D-B558-72F75C7AFFA2.jpeg

Son düzenleme:

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Yusuf Karayer
İşlemci soğutucu ve kasayı alıyorum. İşlemci soğutucu kasya sığar mı anakartta rame veya başla bir yere sürter mi herhangi bir sıkıntı var mı ve ekstra braket almam gerekecek mi anakarttan çıkıyor mu ?
Kasa marka modelde söyleseydin keşke.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yunus Emre Uzun
dostum hangi işlemciyi kullanıyorsun anakartın ne büyük ihtimalle sığar yeni tip kasalardansa

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Yusuf Karayer

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
ulaş dursun

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Onur
hepsine sığar, benim 20 yıllık kasama bile sığdı.

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Lütfü A
hepsine sığar, benim 20 yıllık kasama bile sığdı.
hocam anladğım kadarıyla anakartta ramlere falan çarpmıyor sadece kasanın maximum soğutucu uzunluğuna mı bakmak gerekiyor? soğutucular 155 kasa 160 gösteriyör bu şekilde mi karar veriyoruz

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Onur
hocam anladğım kadarıyla anakartta ramlere falan çarpmıyor sadece kasanın maximum soğutucu uzunluğuna mı bakmak gerekiyor? soğutucular 155 kasa 160 gösteriyör bu şekilde mi karar veriyoruz

Ben şu ana kadar sığmayan kasa görmedim. Bazı hava soğutucular uymaz ki onlar yerli piyasada yok. Alacağın kasayı belirle ona göre boyutlarını inceleyelim.

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Lütfü A
Ben şu ana kadar sığmayan kasa görmedim. Bazı hava soğutucular uymaz ki onlar yerli piyasada yok. Alacağın kasayı belirle ona göre boyutlarını inceleyelim.
hocam onu da tam olarak belirleyemedim molex olmasın dedi bir arkadaş fan hızları ayarlanabilmeli dedi bu kasalar molex mi değil mi anlayamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam onu da tam olarak belirleyemedim molex olmasın dedi bir arkadaş fan hızları ayarlanabilmeli dedi bu kasalar molex mi değil mi anlayamadım
dostum bu işlemci için molex işlemci soğutucusuna gerek yok x123duo işini görür duo olmayanda görür bende düz var 5600 var max 70 gördüm sizinde o civarda seyir eder kasanın fanları için kontrolcü lazım kasayla birlikte gelen bence o da şart değil yapıştırın gitsin anakartta sıfırsa içinden iki tane siyah braket çıkıyor işlemci soketinin orda onları kullanıp montajlayabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Top Bottom