Neler Yeni

Darkflash Dls480 Alınır mı ?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Tam güç mü? Kasa fanların Molex değil, son sürat dönmeyecekler. Üç pinli fanlar, DC mod yani.
anladım ama dönüşünü ben ayarlayamayacağım deilmi ? kendisi istediği gibi dönecek galiba psuya taıkılınca öyle oluyor du galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam güç mü? Kasa fanların Molex değil, son sürat dönmeyecekler. Üç pinli fanlar, DC mod yani.
Ve inşallah xpg pylon ve b450m s2h v2 ile uyumludur :D

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
anladım ama dönüşünü ben ayarlayamayacağım deilmi ? kendisi istediği gibi dönecek galiba psuya taıkılınca öyle oluyor du galiba

PSU'ya takılan Molex, sen anakarta takacaksın. Kendin ayarlayamayacaksın ama gerek kalmayacak zaten, 3 pinli fanlara PWM misali RPM ayarı çekmeye çalıştığında sapıtıp daha fazla ses yapıyorlar kendim de test ettim.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
PSU'ya takılan Molex, sen anakarta takacaksın. Kendin ayarlayamayacaksın ama gerek kalmayacak zaten, 3 pinli fanlara PWM misali RPM ayarı çekmeye çalıştığında sapıtıp daha fazla ses yapıyorlar kendim de test ettim.
ama benim anakartta takılacak yer yok ?

yani desteklemiyor fanları galiba psu girişine takabiliyorum sadece varsa öyle takılacak fan girişi resimini atarsanız sevinirim b450m s2h v2 için.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Neden Hocam mb511'in neyi kötü fiyat da iyi geldi mb511 için
Minnacık leş gibi kasaydı sistem toplamıştım hem cok zor hem malzeme kağıt gibi. Hatta DÜZ RGB olandan sistemi söküp ARGB olanına takmıştım o kasada o derece deneyim sahibi olabildim :D

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Minnacık leş gibi kasaydı sistem toplamıştım hem cok zor hem malzeme kağıt gibi. Hatta DÜZ RGB olandan sistemi söküp ARGB olanına takmıştım o kasada o derece deneyim sahibi olabildim :D
mb511 küçükmü ilk defa duydum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
B450M S2H 3 pinli ise fan kontrolü destekliyor DC ile.

mb511 küçükmü ilk defa duydum
Gayet küçüktü. Gerçi ben P500A kullanıyorum bana ondan öyle gelmiş olabilir ama öncesinde Maxima V12 kullanıyodum ona göre de küçüktü şahsen en azından iç hacim olarak

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

Gayet küçüktü. Gerçi ben P500A kullanıyorum bana ondan öyle gelmiş olabilir ama öncesinde Maxima V12 kullanıyodum ona göre de küçüktü şahsen en azından iç hacim olarak
Hocam Dc dediğin nedir ?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

valla ben sapphire rx6600 ile kullnacağım için sıkıntı yok :D

Peki hocam ben bu kabloları fan kablolarını anakart girişine taktığımda ozaman direk çalışacak öylemi. ben çünkü psu ya takmak istemiyorum tam hız çalışıyor çünkü yapabilirsem takıcam anakart'a.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
valla ben sapphire rx6600 ile kullnacağım için sıkıntı yok :D
1500 liraya kağıt kasa almanın anlamı yok

Peki hocam ben bu kabloları fan kablolarını anakart girişine taktığımda ozaman direk çalışacak öylemi. ben çünkü psu ya takmak istemiyorum tam hız çalışıyor çünkü yapabilirsem takıcam anakart'a.
Hangi kasa bu

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular