KayzerAgustus
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
selam dün böyle bir mail geldi girdim baktım böyle bir şey yazıyor ne yapmalıyım ?
Baktım oradan birinide sızıntıda adın var diyor diğerinde eposta şifre veriyor lakin oradaki eposta şifre telegram şifresi mi yoksa epostanın mı ? Epostanınsa 1 yıl önce değiştirmiştim onu yani eski o. Telegramınsa şifresi yok diye biliyorum biraz baktım şifre değiştir diye bir olayı yok. Telegrama 2 adımda dogrulama şifresi koydum sadece sızmış herhangi bir giriş emaresi yok.Bir şey yapamazsın sadece o şifreyi o e posta adresinde kullanma veya değiştir.
ve![]()
Have I Been Pwned: Check if your email address has been exposed in a data breach
Have I Been Pwned allows you to check whether your email address has been exposed in a data breach.haveibeenpwned.com
https://www.malwarebytes.com/digital-footprint
Sitelerine e postanı girsene.
O şifreyi bir yerde kullanma.Baktım oradan birinide sızıntıda adın var diyor diğerinde eposta şifre veriyor lakin oradaki eposta şifre telegram şifresi mi yoksa epostanın mı ? Epostanınsa 1 yıl önce değiştirmiştim onu yani eski o. Telegramınsa şifresi yok diye biliyorum biraz baktım şifre değiştir diye bir olayı yok. Telegrama 2 adımda dogrulama şifresi koydum sadece sızmış herhangi bir giriş emaresi yok.