MuratAbiGF Fedaisi
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,214
- İsim
- İlker
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
- ahmetkayaofficial01
- Discord
- Ahmetkaya#9513
Merhabalar arkadaşlar yaklasık 2 hafta önce bir konu açmıştım ve darmoshark n3 ve m3 için 2000hz geldiği ile ilgili ve aldığım alıcı elime ulaştı ve bir inceleme paylasmak istedim burada paylaşmıştım
1-Kutu ve kutu içeriği
Ürün gayet korunaklı bir şekilde beyaz bir kutunun içinde kilitli poşet ile geldi ve yanındada bir dişi usbc to dişi usba uzatıcı gönderdiler aslında kutu gayet basit
2-Ürün
Ürün aslında darmoshark m3sin alıcısı ancak m3s m3 ve n3 de aynı mcu oldugu için hepsi uyumlu çalışıyor
üzerinde bir led var yeşil mavi ve kırmızı yanıyor bu bir şarj göstergesi
3-Kurulum
İlk başta şunu belirteyim bu ürünü kullanmak için usb 3.0 veya üstü bir porta ve kutudan çıkan orijinal kablo ile bağlamanız gerekiyor
kurulumu buradaki gibi yapıyorsunuz
direk taktığınızda çalışmayabilir bunun için fareye bir güncelleme yapmanız gerek linki paylaşacağım
4-Değerlendirme
Bana sorarsanız ürün gayet güzel 1khz olan farenizi 2khzye çıkarıyor buda kağıt üstünde gecikmenin iki kat azalması demek paranız varsa alabilirsiniz
5-Linkler
biraz amatör bir inceleme oldu sanırım kusura bakmayın
ürünün her yeni güncellemesi geldiği zaman yeni konu açacağım takipte kalın
darmoshark n3 için soran arklar içinde
🔥İndirim - 2KHZ DARMOSHARK N3 1500TL
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız damrodhark m3 ve n3 modellerine 2khz seçeneği geldi geçen günlerde yeni yazılım güncellemesiyle ve bu özelliği kullanmak için 2khz dongle piyasaya sürldü fiyati ise vergilerle birlikte 500tl...
forum.donanimarsivi.com
1-Kutu ve kutu içeriği
Ürün gayet korunaklı bir şekilde beyaz bir kutunun içinde kilitli poşet ile geldi ve yanındada bir dişi usbc to dişi usba uzatıcı gönderdiler aslında kutu gayet basit
2-Ürün
Ürün aslında darmoshark m3sin alıcısı ancak m3s m3 ve n3 de aynı mcu oldugu için hepsi uyumlu çalışıyor
3-Kurulum
İlk başta şunu belirteyim bu ürünü kullanmak için usb 3.0 veya üstü bir porta ve kutudan çıkan orijinal kablo ile bağlamanız gerekiyor
direk taktığınızda çalışmayabilir bunun için fareye bir güncelleme yapmanız gerek linki paylaşacağım
4-Değerlendirme
Bana sorarsanız ürün gayet güzel 1khz olan farenizi 2khzye çıkarıyor buda kağıt üstünde gecikmenin iki kat azalması demek paranız varsa alabilirsiniz
5-Linkler
Darmoshark M3s N3 M3 Kablosuz Oyun Faresi 2K Alıcı M3s pro/M3XS/M3PRO//N5/M5/M5PRO / M2/M3Mirco Pro 4k Alıcı AdanmıŠ- AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
Darmoshark_M3_2K_UPDATE.rar dosyasını indir - download
Darmoshark_M3_2K_UPDATE.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
s6.dosya.tc
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merhabalar arkadaşlar yaklasık 2 hafta önce bir konu açmıştım ve darmoshark n3 ve m3 için 2000hz geldiği ile ilgili ve aldığım alıcı elime ulaştı ve bir inceleme paylasmak istedim burada paylaşmıştım
🔥İndirim - 2KHZ DARMOSHARK N3 1500TL
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız damrodhark m3 ve n3 modellerine 2khz seçeneği geldi geçen günlerde yeni yazılım güncellemesiyle ve bu özelliği kullanmak için 2khz dongle piyasaya sürldü fiyati ise vergilerle birlikte 500tl...forum.donanimarsivi.com
1-Kutu ve kutu içeriği
2-Ürün
3-Kurulum
kurulumu buradaki gibi yapıyorsunuz
4-Değerlendirme
5-Linkler
Darmoshark M3s N3 M3 Kablosuz Oyun Faresi 2K Alıcı M3s pro/M3XS/M3PRO//N5/M5/M5PRO / M2/M3Mirco Pro 4k Alıcı AdanmıŠ- AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comDarmoshark_M3_2K_UPDATE.rar dosyasını indir - download
Darmoshark_M3_2K_UPDATE.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles6.dosya.tc