Kablosuz olarak kullandığımda oyun içinde anlık takılmalar oluyor. Kablolu kullanımda bir sıkıntı olmuyor. Kablosuz olarak oyun dışında kullanırken de takılma olmuyor. Sadece kablosuz iken oyun içinde takılma yaşıyorum. Yardım edebilcek var mı?
Dongle'ın usbsini değiştirmeyi dene.Kablosuz olarak kullandığımda oyun içinde anlık takılmalar oluyor. Kablolu kullanımda bir sıkıntı olmuyor. Kablosuz olarak oyun dışında kullanırken de takılma olmuyor. Sadece kablosuz iken oyun içinde takılma yaşıyorum. Yardım edebilcek var mı?
Nasıl hocam anlamadım?Dongle'ın usbsini değiştirmeyi dene.
Evet dongle ile kullanıyorum da dongle usb nasıl değiştireceğim?Kablosuz usb ile kullanmıyor musun? Bluetooth ile mi bağlı?
Yani taktığınız usb slotunu değiştirin anlamında.Evet dongle ile kullanıyorum da dongle usb nasıl değiştireceğim?
Denedim hocam ama farketmiyor. Driverdan 1000hz 500hz seçeneklerini falan denedim bi fark yok.Yani taktığınız usb slotunu değiştirin anlamında.
LOD ayarını ayarlamayı denediniz mi?Denedim hocam ama farketmiyor. Driverdan 1000hz 500hz seçeneklerini falan denedim bi fark yok.
Aynen lowdaydı high yaptım bi fark olmadı. Oyunda yapıyor sadece enterasan bir şekilde. Şuan kablosuz kullanıyorum mesela oyunda değilim takılma yaiamıyorum.LOD ayarını ayarlamayı denediniz mi?
Zannetmiyorum hocam. Kasanın arkasında usb slotlarına takmıştım. Güç tuşunun yanındaki kasa üstündeki usn slotlarını denememiştim. Acaba oraya mı takmam gerekiyor?Oyunda mouse kaynaklı olmayan bir takılma olma şansı var mı?
M820'de @Enivici Vokke 'de de benzer bir sorun vardı o şekilde çözmüştü denemenizde fayda var.Zannetmiyorum hocam. Kasanın arkasında usb slotlarına takmıştım. Güç tuşunun yanındaki kasa üstündeki usn slotlarını denememiştim. Acaba oraya mı takmam gerekiyor?
Şu anda takılma olmuyor hocam. Düzeldi gibi teşekkür ederim. Tekrar yaparsa başka alternatif için sizi ekleyebilirim konuyaM820'de @Enivici Vokke 'de de benzer bir sorun vardı o şekilde çözmüştü denemenizde fayda var.