MuratAbiGF Fedaisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,214
motospeed hem finalmouseye hemde darmosharka üretim yapıyor haberin olsuntamam, 5 kez kullanılmış çöp poşeti plastiği kalitesinde mouse kullanmaya devam![]()
motospeed hem finalmouseye hemde darmosharka üretim yapıyor haberin olsuntamam, 5 kez kullanılmış çöp poşeti plastiği kalitesinde mouse kullanmaya devam![]()
teşekkürlertamam, 5 kez kullanılmış çöp poşeti plastiği kalitesinde mouse kullanmaya devam![]()
tamam, 5 kez kullanılmış çöp poşeti plastiği kalitesinde mouse kullanmaya devam![]()
takma bunuteşekkürler![]()
Çok sağolun USB giriş kismindan da fotograf çekip atma sansiniz var miteşekkürler![]()
Siyah olduğu için mi bilmiyorum ama aj199 dan daha kaliteli duruyor.Çok sağolun USB giriş kismindan da fotograf çekip atma sansiniz var mi
gamegaraj laptop kasalarını da msi dan alıyor ama nedense msi ın sağlam laptopları 80 i geçmiyorken diğeri 95 derece hmmmotospeed hem finalmouseye hemde darmosharka üretim yapıyor haberin olsun
type c giris kismindan mi bahsettinizÇok sağolun USB giriş kismindan da fotograf çekip atma sansiniz var mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siyah olduğu için mi bilmiyorum ama aj199 dan daha kaliteli duruyor.
Çok sağolun USB giriş kismindan da fotograf çekip atma sansiniz var mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siyah olduğu için mi bilmiyorum ama aj199 dan daha kaliteli duruyor.
n3 değil de m3 kullandım biraz bugün, iki mouse hemen hemen aynı, m3 biraz büyük+bataryası iyi+skatezleri göze daha iyi geliyo ama kayma hissiyatları aynı bu aradaŞu mousela aj199'u karşılaştıracak biri lazım![]()
Eyvallah sağ olasınn3 değil de m3 kullandım biraz bugün, iki mouse hemen hemen aynı, m3 biraz büyük+bataryası iyi+skatezleri göze daha iyi geliyo ama kayma hissiyatları aynı bu arada