yok abi boşver değmezişyerindeyim bir yandan sayfa yeniliyorum bu sistem bunu hak ediyor alanlara hayırlı olsun,biz denemeye devam.
noldu abi??? oldu mu 12kMin 12k olur bu krizde.
Ne oldu ?yok abi boşver değmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
noldu abi??? oldu mu 12k
Abdullah ab instaya bi post atmıstı 25 tane kod verceketi itopyaya gidip o kodu verine 9999tl ye dart 1 alabiliyorsun şartlari fln vardıArkadaşlar kaç gibi gelicek bir fikriniz var mı?? Sayfayı yenilemekten yoruldum gerçekten. Birde 13k olursa izleyip kalacağız ahaha
25 kişiye indirimli kod tanımlanacakmış,içlerinden biri umarım sen olursun dostumabi ben alıcam önce ben lütfen ₺)))))
Senin adına sevindim.cuma günü mağaza teslim 10kya alabiliyormuşuz özel kod ile. İstanbula yolculuk başlasınnn
knkam adam kendi yorumlarda dedi 15k lık sistem diye zaten tekrar satışa burada özel kod verecek abdullah abi alabilirsen onu birde mağazasına gidip alman lazım anca öyle ((yok abi boşver değmez
noldu abi??? oldu mu 12k
knkam nerde oturuyon👁👁👁👁👁
Kocaelide. Gaming.gen.trden 3600 almak için gidecektim. Ama Abdullah Abinin bu sistemine aşık olmamak elde değilknkam adam kendi yorumlarda dedi 15k lık sistem diye zaten tekrar satışa burada özel kod verecek abdullah abi alabilirsen onu birde mağazasına gidip alman lazım anca öyle ((
knkam nerde oturuyon