DAVAMI KAZANDIM. SORUNLU MSI LEOPARD GL65

Batarya yi verimli ve uzun hale getirmek için nasıl bir kullanma alışkanlığına sahip olmam gerekir önerileriniz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler burdan kamu spotu niteliğindeki mesajım yukarıda yazan sevgili yazarın da bahsettiği gibi, HAKKINIZI ARAYIN VE PES ETMEYIN, ETMEYİN ABI BU KADAR BASIT

Farkindayim ama böyle olmasi gerekirdi, kolay bir mücadele olmadı, teşekkürler :)

Kesinlike haklısınız sevgili yazar.
Bataryayı %10 ile %20 arasında şarja tak %80 den sonra çıkarabilirsin. Uzun ömûr bekliyorsan minimum düzeyde şarjda kullan. Onun dışında düzenli olarak temizlik ve termal macun bakımlarını yaptır. Fazla da kasma kendini, tadını çıkar :)

Hayırlı olsun , 3 ay beklediğine değecek bir cihaz alıyorsun.

Ah ab dostum peki hikayenin devamında neler oluyor ?
3 yaz boyunca çalışıp büyğk hevesle aldığım laptopun beni yıkması 2 ay kullananamam hala sorunların devam etmesi .
Paramla rezil olmam ve dahası

Koştur peşinden pes etme yasal haklarını araştır ve yol gösterenlerden yardım al.
Ben reşit değilim.
Garantiye de annemin adına verdim zaten. 2 kez verip bir sonuç çıkmayınca 3.de sinirlenip daha da gram ellemem isterse parçalansın bıktım dedi. Bende mecburen kullanıyorum yani.
Reşit olsam 5 dakika durmazdım

Hayırlı olsun

Kasa dışında bir eksisini hissetmezsiniz, kasanın zayıf olmasının sebebide gf serisi olması. Gf girişken gl orta-giriş seviyedir. Metal/aliminyum parçalar yoktur gf serisinde. Dikkatli kullanmakta fayda var. Ekran kartı ise 85w, performans anlamında pek bir fark olmayacaktır. Taş çatlasın %8-10 arası görüyorum ben. En büyük sıkıntısı ise mağdur olduğunuz ısınma problemi, katana serisinin soğutmasıda maalesef pek iyi değil. İşlemci ve ekran kartı throttle yapıyor, dolayısıyla gl65 seviyesi veya çok az üstünde performans alırsınız. Bunlar dışında güzel bir laptop hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,254
Üyeler
183,084
Son üye
Xxow
Geri