Egemenn123
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, senin mücadelene ve kozlarını nasıl oynadığına göre değişecektir.laptopu alınca kronik sorunlu olursa daha iyisini mi veriyorlar![]()
Hayır, senin mücadelene ve kozlarını nasıl oynadığına göre değişecektir.laptopu alınca kronik sorunlu olursa daha iyisini mi veriyorlar![]()
Bataryayı %10 ile %20 arasında şarja tak %80 den sonra çıkarabilirsin. Uzun ömûr bekliyorsan minimum düzeyde şarjda kullan. Onun dışında düzenli olarak temizlik ve termal macun bakımlarını yaptır. Fazla da kasma kendini, tadını çıkarBatarya yi verimli ve uzun hale getirmek için nasıl bir kullanma alışkanlığına sahip olmam gerekir önerileriniz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler burdan kamu spotu niteliğindeki mesajım yukarıda yazan sevgili yazarın da bahsettiği gibi, HAKKINIZI ARAYIN VE PES ETMEYIN, ETMEYİN ABI BU KADAR BASIT
Farkindayim ama böyle olmasi gerekirdi, kolay bir mücadele olmadı, teşekkürler
Kesinlike haklısınız sevgili yazar.
3 yaz boyunca çalışıp büyğk hevesle aldığım laptopun beni yıkması 2 ay kullananamam hala sorunların devam etmesi .Ah ab dostum peki hikayenin devamında neler oluyor ?
Koştur peşinden pes etme yasal haklarını araştır ve yol gösterenlerden yardım al.3 yaz boyunca çalışıp büyğk hevesle aldığım laptopun beni yıkması 2 ay kullananamam hala sorunların devam etmesi .
Paramla rezil olmam ve dahası
Ben reşit değilim.Koştur peşinden pes etme yasal haklarını araştır ve yol gösterenlerden yardım al.