Neler Yeni

DAVAMI KAZANDIM. SORUNLU MSI LEOPARD GL65

knozhupgrade

80+ Bronze
Batarya yi verimli ve uzun hale getirmek için nasıl bir kullanma alışkanlığına sahip olmam gerekir önerileriniz var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler burdan kamu spotu niteliğindeki mesajım yukarıda yazan sevgili yazarın da bahsettiği gibi, HAKKINIZI ARAYIN VE PES ETMEYIN, ETMEYİN ABI BU KADAR BASIT

Farkindayim ama böyle olmasi gerekirdi, kolay bir mücadele olmadı, teşekkürler :)

Kesinlike haklısınız sevgili yazar.
Bataryayı %10 ile %20 arasında şarja tak %80 den sonra çıkarabilirsin. Uzun ömûr bekliyorsan minimum düzeyde şarjda kullan. Onun dışında düzenli olarak temizlik ve termal macun bakımlarını yaptır. Fazla da kasma kendini, tadını çıkar :)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Hayırlı olsun , 3 ay beklediğine değecek bir cihaz alıyorsun.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ah ab dostum peki hikayenin devamında neler oluyor ?
3 yaz boyunca çalışıp büyğk hevesle aldığım laptopun beni yıkması 2 ay kullananamam hala sorunların devam etmesi .
Paramla rezil olmam ve dahası

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Egemen
3 yaz boyunca çalışıp büyğk hevesle aldığım laptopun beni yıkması 2 ay kullananamam hala sorunların devam etmesi .
Paramla rezil olmam ve dahası
Koştur peşinden pes etme yasal haklarını araştır ve yol gösterenlerden yardım al.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Koştur peşinden pes etme yasal haklarını araştır ve yol gösterenlerden yardım al.
Ben reşit değilim.
Garantiye de annemin adına verdim zaten. 2 kez verip bir sonuç çıkmayınca 3.de sinirlenip daha da gram ellemem isterse parçalansın bıktım dedi. Bende mecburen kullanıyorum yani.
Reşit olsam 5 dakika durmazdım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hayırlı olsun

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
Kasa dışında bir eksisini hissetmezsiniz, kasanın zayıf olmasının sebebide gf serisi olması. Gf girişken gl orta-giriş seviyedir. Metal/aliminyum parçalar yoktur gf serisinde. Dikkatli kullanmakta fayda var. Ekran kartı ise 85w, performans anlamında pek bir fark olmayacaktır. Taş çatlasın %8-10 arası görüyorum ben. En büyük sıkıntısı ise mağdur olduğunuz ısınma problemi, katana serisinin soğutmasıda maalesef pek iyi değil. İşlemci ve ekran kartı throttle yapıyor, dolayısıyla gl65 seviyesi veya çok az üstünde performans alırsınız. Bunlar dışında güzel bir laptop hayırlı olsun.

Top Bottom