V v3ys 80+ Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 423 Dahası Reaksiyon skoru 90 İsim veysel arslan 9 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Furkan Furkan yazmış: Dosyaları doğrula diyebilirsin. Eksik dosya varsa güncelleme yapıyor. Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Aralık 2021 @v3ys kütüphaneye gel, oyunun üstüne gelip sağ tıkla özellikler>yerel dosyalar>oyun dosyaları bütünlüğünü doğrula. Devamı için tıklayın... dostum onarınca halloldu teşekkür ederim .
Furkan Furkan yazmış: Dosyaları doğrula diyebilirsin. Eksik dosya varsa güncelleme yapıyor. Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Aralık 2021 @v3ys kütüphaneye gel, oyunun üstüne gelip sağ tıkla özellikler>yerel dosyalar>oyun dosyaları bütünlüğünü doğrula. Devamı için tıklayın... dostum onarınca halloldu teşekkür ederim .
Furkan² 80+ Gold Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 9,709 Dahası Reaksiyon skoru 5,169 Yaş 26 Konum İzmir İsim Furkan İlgilendiği Kategoriler Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker 9 Aralık 2021 #15 v3ys yazmış: dostum onarınca halloldu teşekkür ederim . Devamı için tıklayın... Hayırlı olsun.