Oyunların açılması için gerekli olan programlar kurulumuArkadaşlar steamden ayın 1 inde days gone aldım 167 liraya. Oyun başlamıyor ya. Sıkıntı ne ki acaba?
ne gibi?Oyunların açılması için gerekli olan programlar kurulumu
O zaman kuruluymus zaten sorunun çözümünü bilmiyorum aç kapa yapıp dene istersenne gibi?
normalde death stranding açıp çatır çatır oynuyorum
denedim ama olmadı yaO zaman kuruluymus zaten sorunun çözümünü bilmiyorum aç kapa yapıp dene istersen
Maalesef çözümünü bilmiyorumdenedim ama olmadı ya
yok steamden oynaya tıklayınca oynanıyor yazıp hemen duruyor.Arada askıda kalıyordur oyun, silip tekrar yükledin mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunu basşlattığında görev yöneticisinde çıkıyor mu?
Bi programla çakışıyor olabilir, windows'un hasarlıda olabilir. Antivirüs gibi bir şey yüklü mü?yok steamden oynaya tıklayınca oynanıyor yazıp hemen duruyor.
Hiç çalışmıyo bile
değil . Bu sıkıntıyı bir tek bu oyunda aldım. Death stranding, rdr2, valorant, raft, forza oynuyorum ama bi sıkıntılı olan buBi programla çakışıyor olabilir, windows'un hasarlıda olabilir. Antivirüs gibi bir şey yüklü mü?
Dosyaları doğrula diyebilirsin. Eksik dosya varsa güncelleme yapıyor.değil . Bu sıkıntıyı bir tek bu oyunda aldım. Death stranding, rdr2, valorant, raft, forza oynuyorum ama bi sıkıntılı olan bu
steamde oyunu onarma diye bir şey var mı
yoksa silip baştan mı yüklüyim 1.5 saat
tamamdır teşekkürler ilginiz için deniyorum. Olmadı silip yüklücem. O da olmadı iade ederim artık, hevesliyim oyuna ama bakalım..Dosyaları doğrula diyebilirsin. Eksik dosya varsa güncelleme yapıyor.
@v3ys kütüphaneye gel, oyunun üstüne gelip sağ tıkla özellikler>yerel dosyalar>oyun dosyaları bütünlüğünü doğrula.
Rica ederim, ö.d, olmazsa yine düşünürüz bir şeyler ben olmam başkası olur olmazsa konuyu 1-2 saat sonra yukarı çekersin.tamamdır teşekkürler ilginiz için deniyorum. Olmadı silip yüklücem. O da olmadı iade ederim artık, hevesliyim oyuna ama bakalım..