2.nin özetini aldım arkadaşlardan sıkıntı olmadı. He izleseydim daha iyi olurdu2.sini izlemeyip direkt 3.sünü izleyince anladın mı ki?
Hangi kafadaydım bilmiyorum bad blood çıkınca heyecanlandım direk izledimniye izlemedin ki
Çıktıktan sonra ki yıl izlemiştim. Filmi izlememe sebebim Sanırım filmi bulamamdıHangi kafadaydım bilmiyorum bad blood çıkınca heyecanlandım direk izledim
ben sırasına göre izlerim eğer izlemediysen bu arada batman under the red hoodu izlemelisin çok iyidir.Çıktıktan sonra ki yıl izlemiştim. Filmi izlememe sebebim Sanırım filmi bulamamdı
Valla canım sıkılıyodu akşama izlerim %100ben sırasına göre izlerim eğer izlemediysen bu arada batman under the red hoodu izlemelisin çok iyidir.
Bildiğim kadarıyla yok hocam. Benimde içimde kalmıştı.robin üçlemesini bitirdim fakat ucu açık bırakıldı bunun herhangi bir devamı var mı?
çok açık bırakıldı be devamı olmalıdıydı öneriniz için çok teşekkür ederim sıkılmadan 2 gün boyunca izledim bitiridim çok zevk aldım önereceğiniz böyle başka var mı?Bildiğim kadarıyla yok hocam. Benimde içimde kalmıştı.
Hocam bende bitti sanırımçok açık bırakıldı be devamı olmalıdıydı öneriniz için çok teşekkür ederim sıkılmadan 2 gün boyunca izledim bitiridim çok zevk aldım önereceğiniz böyle başka var mı?