Dc nin içinden geçicez bu gidişleBatman hush izliycem sizede öneririm çizgi romanının yarısını okumuştum baya zevk almıştım
Çizgi romanlarını hiç okumadım. Çizgi roman sevmiyorum yaşunu belirtmek isterim daha demin izleyip bitirdim Batman hushı çizgi romanı ile filmi çok farklı onu söyleyimde
bi şans verin derim zevk alabilirsiniz hem dc evrenini seviyorsanız birçok seçenek var orda okunacak ama bazılarının fiyatları gereksiz pahalıÇizgi romanlarını hiç okumadım. Çizgi roman sevmiyorum ya
Zaten aslında dediğimi anladınız fiyatlar eskiden ucuzdur belki ama şu an pahalıbi şans verin derim zevk alabilirsiniz hem dc evrenini seviyorsanız birçok seçenek var orda okunacak ama bazılarının fiyatları gereksiz pahalı
evet çok pahalı ingilizceniz varsa internetten okuyun diycem fakat oda ne kadar mantıklı bilemiyorum :/Zaten aslında dediğimi anladınız fiyatlar eskiden ucuzdur belki ama şu an pahalı
İngilizcem keşke o kadar olsaydı :/evet çok pahalı ingilizceniz varsa internetten okuyun diycem fakat oda ne kadar mantıklı bilemiyorum :/