Kullandığın mikrofon Windows ayarlarında seçili olmayabilir. Onu kontrol edin. Sizde kurulu değilse Realtek kurun, kuruluysa da kaldırın.Arkadaşlar pc yi yeni aldım dc de ve oyunlarda ses gitmiyor.Sebebi ne olabilir.
evetWindows 11 mi kullanıyorsunuz?
Başka bir cevaba ihtiyacınızın kalmadığını düşünüyorum. Windows 11 sorunu
windows 11 de ne var ki?Başka bir cevaba ihtiyacınızın kalmadığını düşünüyorum. Windows 11 sorunu
Aynı sorunu yaşadım, çözüm bulamadım ve Windows 10’a döndüm. Şu an 11’deyim amawindows 11 de ne var ki?
şuan nasıl geliyor pekiAynı sorunu yaşadım, çözüm bulamadım ve Windows 10’a döndüm. Şu an 11’deyim ama
Discord kullanmıyorum denemedim geçtikten sonraşuan nasıl geliyor peki
Arkadaşlar sadece dc de yokmuş diğer oyun içi konuşmalarda da oluyorArkadaşlar pc yi yeni aldım dc de ve oyunlarda ses gitmiyor.Sebebi ne olabilir.
Driver kurmayi dene realtek vs sonra aygit yoneticisinden kullandigin mic in duzeylerine aktif olup olmadigina bak discord ayarlarinda ses ayarlarina gel orda ses giris cikis aygitlari default ise kullandigin aygitin surucusunu sec ornek realtek veya usb31K falan yazarArkadaşlar sadece dc de yokmuş diğer oyun içi konuşmalarda da oluyor