Yardım Ddr4 32~64Gb Ram önerisi

ANtiQ08

80+ Silver
Reaksiyon skoru
640
şuan elimde hali hazırda kullandığım 2x8gb Ram bu ama 2x16 veya 2x32 bir modele geçmek istiyorum 2x16 yeterli olacaktır büyük ihtimalle team t force markasını seviyorum ama bazen çok pahalı olabiliyorlar önerdiğiniz kalite ddr4 3600mhz destekleyen Ram önerilerinizi bekliyorum
(renk farketmiyor beyaz veya rgb li olanları önerirseniz dahada mutlu olurum)
4k bir monitöre geçmek istiyorum o yüzden
takviye yapacağım.
Sistemim:
5700x3d
B550 Gigabyte Gaming X V2
7800xt Sapphire Pure

şuan elimde hali hazırda kullandığım 2x8gb Ram bu ama 2x16 veya 2x32 bir modele geçmek istiyorum 2x16 yeterli olacaktır büyük ihtimalle team t force markasını seviyorum ama bazen çok pahalı olabiliyorlar önerdiğiniz kalite ddr4 3600mhz destekleyen Ram önerilerinizi bekliyorum
takviye yapacağım.
Sistemim:
5700x3d
7800xt Sapphire Pure

Niye 2x8 daha almıyorsun derseniz eğer 2x16 nın 4x8 e göre biraz daha performanslı olduğuna dair birşeyler okumuştum doğrumu bilmiyorum ama

takviye yapacağım.
Sistemim:
5700x3d
7800xt Sapphire Pure

diğerlerine göre 1 tık daha ucuz isterseniz

ortalama fyatlı isterseniz

biraz daha yüksek fiyat ve rgb merakınız var ise

Hocam uygun veya fazladan ziyade bana 2-3 veya 4 sene dayanacak olması daha önemli şuan sisteme üç beş masraf yapıp dahada yatırım yapmamayı düşünüyorum ileride am5 gibi platformlara geçerim o sırada şuan sıkıntı çıkaracak parçaları elden geçirsem kafi olur

Hocam uygun veya fazladan ziyade bana 2-3 veya 4 sene dayanacak olması daha önemli şuan sisteme üç beş masraf yapıp dahada yatırım yapmamayı düşünüyorum ileride am5 gibi platformlara geçerim o sırada şuan sıkıntı çıkaracak parçaları elden geçirsem kafi olur
am 5 e geçicekseniz ramler bişiyi ifade etmez ki her türlü değişticieksiniz kısaca nasıl bi ram istediğinizi söylermisiniz

am 5 e geçicekseniz ramler bişiyi ifade etmez ki her türlü değişticieksiniz kısaca nasıl bi ram istediğinizi söylermisiniz
2x16gb 3200 veya 3600 3-4 sene götürecek kalitede olması yeterli (rgb ve beyaz renk olursa dahada güzel olur)

Ben am5 e geçene kadar ooooo daha neler neler çıkar o yüzden param varken az biraz sisteme yatırım yapayım ileride komple sıfırlarım sistemi

Ben am5 e geçene kadar ooooo daha neler neler çıkar o yüzden param varken az biraz sisteme yatırım yapayım ileride komple sıfırlarım sistemi
Birde ak500 dijital hava soğutma kullanmayı düşünüyorum altında ezilmediği sürece Ram bir sorun olmaz

corsair iyi markadır üzmez yalnız şu soğutucu olayını anlamadım
Hava soğutucuların altına geliyor bazen bazı üreticilerde yer bırakmıyor ona ondan bahsettim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,471
Üyeler
174,558
Son üye
janjack
Geri