- Reaksiyon skoru
- 36
Amd fanboyu:ama ben online oyuncusuyum valorantOnline oyuncuysan Reflex senin için önemli değilmi?
Amd fanboyu:ama ben online oyuncusuyum valorantOnline oyuncuysan Reflex senin için önemli değilmi?
Rekabetçi oyunlarda NVIDIA kart aşırı avantajlı, reflex zaten one tap oranının baya yükseltiyor.Amd fanboyu:ama ben online oyuncusuyum valorant![]()
Refleks 2 zaten ve gta5 onlinede rt açıpda oynarsın ama amd karta 2fps ile oynarsınRekabetçi oyunlarda NVIDIA kart aşırı avantajlı, reflex zaten one tap oranının baya yükseltiyor.
hadi durma FPS ini yükselt mek için mfg ve dlss aç sonra golda düşOnline oyuncusuyum:valorant![]()
Kardeşim ne anlatıyon sen valorant tanmı bahs ediyorsunhadi durma FPS ini yükselt mek için mfg ve dlss aç sonra golda düş. Golda tan yukarda olduğunu sanmıyorum gerçi
keşke 9070xt almak yerine rtx (5060 8gb) alsaydım rt açar 1 milyon fps alırdımRefleks 2 zaten ve gta5 onlinede rt açıpda oynarsın ama amd karta 2fps ile oynarsıno sırada amd fanboyu: ama ben online oyun oynuyorum valorant
![]()
Hocam üzülmeyin 5060fena fena fena tokatlıyor ama idare eder sizi 1 2 ay 9070xtkeşke 9070xt almak yerine rtx (5060 8gb) alsaydım rt açar 1 milyon fps alırdım![]()
ne 1-2 ayı hocam hemen yarın siparişi geçiyorum taş gibi 5060 alıcam 4k ultraHocam üzülmeyin 5060fena fena fena tokatlıyor ama idare eder sizi 1 2 ay 9070xt
Ddr4 e ben de alacağım 9070xt işlemcim 5700x3d 2k monitörle sıkıntı yaşamam diye düşünüyorumYani bu nesil kartlara (9070 & 5070) ddr5 zorunlu diyebilir miyiz
Hocam 3060 bile alırsanız rt çekirdekleri daha iyi o yüzden sizi 1ay max idare eder 9070xtne 1-2 ayı hocam hemen yarın siparişi geçiyorum taş gibi 5060 alıcam 4k ultraayarlarda offf offf
Yaşamazsın ama ddr5 almak daha iyi olurDdr4 e ben de alacağım 9070xt işlemcim 5700x3d 2k monitörle sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum
4k ultra da oynayabilirmiyim hocamHocam 3060 bile alırsanız rt çekirdekleri daha iyi o yüzden sizi 1ay max idare eder 9070xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaşamazsın ama ddr5 almak daha iyi olur