DDR4 sistemi DDR5 Upgrade

Patriot viper venom yapma
lexarı da boşveriyorum şuanda kafam çok karışık
test sonuçları olarak bilindik bir marka olumlu bir sürü yorum var ama hala emin değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en mantıklısı elındekı sıstemı satıp baksa sıstem dızmek
elimdeki sistemi satarsam ekran kartı almaya bütçem kalmayacak sıvı soğutma vs oyüzden upgrade ediyorum ve sistem bana yeterli ileride yetersiz kalırsa ekran kartı upgrade yaparım yeter

güncelleme
Alıntıyı görüntüle
anakart olarak bu modeli gaming gecesinde sipariş ettim işlemci kısmında okeyim r7 7800x3d olacak
ancak ram konusunda hala kararsızım sizce
patriot 1x16 6000mhz cl30 kitten 2 tane mi almalıyım 4500 5000 arasında
yoksa lexar ares 2x16 6000mhz cl28 mi 6200 falan fiyatı expo ile cl28 görenler olmuş içeriğindeki kitler iyi diyorlar kullanan ya da gören varmıdır nasıl ramler bazı arkadaşlar cl34 den aşağı inememiş
1080p oynamayacak mısınız? Ekran kartını değiştirmenize gerek yok,
7800X3D geçiyorsunuz zaten, 3070 TI taş gibi halen.

1080p oynamayacak mısınız? Ekran kartını değiştirmenize gerek yok,
7800X3D geçiyorsunuz zaten, 3070 TI taş gibi halen.
ekran kartı değişimi yapmayacağım yakın vadede şuan sadece ram ve ssd kaldı ram konusunda kararsızım sizde klevv var nasıl marka bir sorun vs karşılaştınız mı hiç gskill ve klevv de güzel ramler var

ekran kartı değişimi yapmayacağım yakın vadede şuan sadece ram ve ssd kaldı ram konusunda kararsızım sizde klevv var nasıl marka bir sorun vs karşılaştınız mı hiç gskill ve klevv de güzel ramler var
X3D işlemcilerde RAM çok önemli bir yer tutmuyor. Ben beyaz sistem kuracaktım, fiyatı da o dönem çok uygundu almıştım.
Standart bir RAM almanız yeterli olur; CL32–34 / 5600–6000 MHz.

Geri