Neler Yeni

Çözüldü✓ Ddr5 anakart önerisi

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Mert Camran

Beyler x670 v B650 v x870 bu anakartlar hakkında önerilerinizi bekliyorum . Yukarıdaki attığım 2 tane anakarttan hangisi iyi ve alınır veya sizin önereceğiniz makul fiyatta bir anakartlar var mı ? Varsa atarsanız çok makbule geçer benim için iyi olur şimdiden teşekkür ederim.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Uğur Çam
Msi b650m gaming plus iyidir hocam ben de alıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öbürlüler üst seviye sanırsam

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Mert Camran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Msi b650m gaming plus iyidir hocam ben de alıcam.

Öbürlüler üst seviye sanırsam
Evet hocam üst seviyeler fakat bazı üst seviyeler b650m anakartlarından düşük kalabiliyolar.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Uğur Çam
Evet hocam üst seviyeler fakat bazı üst seviyeler b650m anakartlarından düşük kalabiliyolar.
Dediğim gibi benim aklımda b650m gaming plus var onu alıp geçicem.

Fazlasıyla yeter diye düşünüyorum 7500F e

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Mert Camran
Dediğim gibi benim aklımda b650m gaming plus var onu alıp geçicem.

Fazlasıyla yeter diye düşünüyorum 7500F e
Hocam bu anakartlarda bulunan Wifi anteni kablolu taktığımız gibi performans alabiliyor muyuz bu anten sayesinde kablosuz olunca ?

asko56

80+ Silver

Beyler x670 v B650 v x870 bu anakartlar hakkında önerilerinizi bekliyorum . Yukarıdaki attığım 2 tane anakarttan hangisi iyi ve alınır veya sizin önereceğiniz makul fiyatta bir anakartlar var mı ? Varsa atarsanız çok makbule geçer benim için iyi olur şimdiden teşekkür ederim.
bütçeni 1000 tl arttır hepsini ezip geçn tomahawk wifi al geç

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,487
İsim
Emre
Discord
necromancerr

X870 al derim paran varsa en yeni teknoloji o şuanda. markaya modele parana göre karar verirsin.

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Mert Camran
X870 al derim paran varsa en yeni teknoloji o şuanda. markaya modele parana göre karar verirsin.
X870 Anakartlarında 8 bine veya 10 bine bulamaz mıyız hocam acaba onu araştırıyorum da bulamadım bir türlü yok sanırım.
Bide üzerinde bulunan kablosuz wifiye bağlanma anteniyle iyi bir performans verir mi internet konusunda o yüzden de sırf almak istiyorum kablosuz bağlanabiliyolar diye.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Alican ekinci
x870 ler bayağı güzel fiyatla çıkış yaptılar hocam.bütçe varsa bence x870 alınmalı.bu ülkede bir şeyi en uyguna almak istiyorsan ilk çıktığında alacaksın.3-5 ay sonra bu parça nasıl 16 17 bin lira oldu demek istemiyorsan.

asko56

80+ Silver
X870 Anakartlarında 8 bine veya 10 bine bulamaz mıyız hocam acaba onu araştırıyorum da bulamadım bir türlü yok sanırım.
Bide üzerinde bulunan kablosuz wifiye bağlanma anteniyle iyi bir performans verir mi internet konusunda o yüzden de sırf almak istiyorum kablosuz bağlanabiliyolar diye.
8-10 a anca x670 bulursun üstüne kablosuz wifileri iyidir merak etme ürünler kaliteli oluyor

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Mert Camran
x870 ler bayağı güzel fiyatla çıkış yaptılar hocam.bütçe varsa bence x870 alınmalı.bu ülkede bir şeyi en uyguna almak istiyorsan ilk çıktığında alacaksın.3-5 ay sonra bu parça nasıl 16 17 bin lira oldu demek istemiyorsan.
Yani çok şaşırdım bu fiyatta olmaları gayet iyi.

8-10 a anca x670 bulursun üstüne kablosuz wifileri iyidir merak etme ürünler kaliteli oluyor
Hocam net çeker dimi ya bide çekmez etmez sinir eder oyunlarda :D Kablolu bağladığımda kasayı internete çirkin görüntü oluşturuyor.

asko56

80+ Silver
Yani çok şaşırdım bu fiyatta olmaları gayet iyi.

Hocam net çeker dimi ya bide çekmez etmez sinir eder oyunlarda :D Kablolu bağladığımda kasayı internete çirkin görüntü oluşturuyor.
hocam sizin alacagınız ankartta gelen son teknoloji wifi 7 adaptör siz wifi 7 adaptör markalı ürün fiyatlarıan bir bakın derim üstüne zaten çeksin istiyorsanız modemide en kötü wifi 6 yada wifi 7 ile degiştirmeniz lazım eger çok eski modeminiz varsa wifi teknolojisi eskidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,424
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz
Top Bottom