Neler Yeni

DDR5 Beyaz 32 gb ram kiti öneri

elijaho

80+
Reaksiyon skoru
28
Selamlar,
F/P Beyaz ram kiti önerisinde bulunabilirmisiniz AM5 soketle sorun çalışan.

Peşin fiyatına 3 taksit var hocam.https://m.n11.com/urun/thullapex-thl-pcapx4800d5-32g-w-32-gb-kits-2x16gb-ddr5-6000-mhz-cl30ram-46535333?magaza=tng&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Ekler

• x.jpeg
    x.jpeg
    190.8 KB · Hit: 22
Olabilir hocam iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyidir hocam sorun yaşamazsınız.
Bilemedim hocam biraz daha bilindik marka almak ilk tercihim ilerde bunları değiştirmek le uğraşmak istemiyorum

Hocam ramin uyglaması varmı renkleri ayarlaya biliyor musunuz istediğiniz gibi, Mesala kingston ramlerde var

Beyaz sistem için diyorsan ben de beyaz sistem topluyorum ve bu ramler çok şık durduğundan tercih ettim eğer bunlara taksit yoksa cl30 olanı hepsiburadada var diye hatırlıyorum faizsiz taksit fırsatından faydalanabilirsin

Üst kristal yapısı harika duruyor renkleri ayarlayabilirsin çoğu markanın sync muhabbeti ile de uyumlu farklı hızlarda ve gecikme değerlerinden modeller var şöyle bir videosunu da koyayım görünüşü hakkında fikir olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: noxx
Bilemedim hocam biraz daha bilindik marka almak ilk tercihim ilerde bunları değiştirmek le uğraşmak istemiyorum

Hocam ramin uyglaması varmı renkleri ayarlaya biliyor musunuz istediğiniz gibi, Mesala kingston ramlerde var
MSI Center üzerinden yapıyorum ben. Aura Sync, Mystic Light, Asrock Polychrome Sync, Gigabyt RGB Fusion 2.0 destekleri var. Kutuda ibareleri var.

Beyaz sistem için diyorsan ben de beyaz sistem topluyorum ve bu ramler çok şık durduğundan tercih ettim eğer bunlara taksit yoksa cl30 olanı hepsiburadada var diye hatırlıyorum faizsiz taksit fırsatından faydalanabilirsin

Üst kristal yapısı harika duruyor renkleri ayarlayabilirsin çoğu markanın sync muhabbeti ile de uyumlu farklı hızlarda ve gecikme değerlerinden modeller var şöyle bir videosunu da koyayım görünüşü hakkında fikir olsun

Harikaymış bunlar, bir sonraki ramlerimi buldum anlık olarak.

Geri