Neler Yeni

DDR5 Beyaz 32 gb ram kiti öneri

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
Selamlar,
F/P Beyaz ram kiti önerisinde bulunabilirmisiniz AM5 soketle sorun çalışan.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
efe araci

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Peşin fiyatına 3 taksit var hocam.https://m.n11.com/urun/thullapex-thl-pcapx4800d5-32g-w-32-gb-kits-2x16gb-ddr5-6000-mhz-cl30ram-46535333?magaza=tng&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Umut PEKER

Ekler

• x.jpeg
    x.jpeg
    190.8 KB · Hit: 12

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
Olabilir hocam iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyidir hocam sorun yaşamazsınız.
Bilemedim hocam biraz daha bilindik marka almak ilk tercihim ilerde bunları değiştirmek le uğraşmak istemiyorum

Hocam ramin uyglaması varmı renkleri ayarlaya biliyor musunuz istediğiniz gibi, Mesala kingston ramlerde var

Nava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Saffet
Beyaz sistem için diyorsan ben de beyaz sistem topluyorum ve bu ramler çok şık durduğundan tercih ettim eğer bunlara taksit yoksa cl30 olanı hepsiburadada var diye hatırlıyorum faizsiz taksit fırsatından faydalanabilirsin

Üst kristal yapısı harika duruyor renkleri ayarlayabilirsin çoğu markanın sync muhabbeti ile de uyumlu farklı hızlarda ve gecikme değerlerinden modeller var şöyle bir videosunu da koyayım görünüşü hakkında fikir olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: noxx

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Umut PEKER
Bilemedim hocam biraz daha bilindik marka almak ilk tercihim ilerde bunları değiştirmek le uğraşmak istemiyorum

Hocam ramin uyglaması varmı renkleri ayarlaya biliyor musunuz istediğiniz gibi, Mesala kingston ramlerde var
MSI Center üzerinden yapıyorum ben. Aura Sync, Mystic Light, Asrock Polychrome Sync, Gigabyt RGB Fusion 2.0 destekleri var. Kutuda ibareleri var.

Beyaz sistem için diyorsan ben de beyaz sistem topluyorum ve bu ramler çok şık durduğundan tercih ettim eğer bunlara taksit yoksa cl30 olanı hepsiburadada var diye hatırlıyorum faizsiz taksit fırsatından faydalanabilirsin

Üst kristal yapısı harika duruyor renkleri ayarlayabilirsin çoğu markanın sync muhabbeti ile de uyumlu farklı hızlarda ve gecikme değerlerinden modeller var şöyle bir videosunu da koyayım görünüşü hakkında fikir olsun

Harikaymış bunlar, bir sonraki ramlerimi buldum anlık olarak.

Top Bottom