DDR5 bu sistem alınır mı

teşekkür ediyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet hocam maalesef intel biraz pahalı ama onu düşünüyorum
tamam hocam bi piyasaya bakim size toplucam. sadece kasa icin butceniz 45k degil mi?

😅😅 nasıl kaçmış gözümden ya

intel ve ddr5 topluyorum hocam

DDR4 hocam ben DDR5 toplamak istiyorum ama güzel sistem teşekkür ederim
özelleştirme var hocam. Ddr5 z790 anakart seçin, xpg lancer ddr5 5600 mhz ram seçin 32gb bir de ekran kartını ichill yapın.

teşekkür ediyorum hocam

evet hocam maalesef intel biraz pahalı ama onu düşünüyorum
Yüzü astarını geçiyor. gamegaraj sistemde gt501 kasa, cougar 360 sıvı soğutucu ve 1tb crucial p5 plus ssd ile 45800 oluyor daha mantıklı.

tamam hocam bi piyasaya bakim size toplucam. sadece kasa icin butceniz 45k degil mi?
evet hocam

özelleştirme var hocam. Ddr5 z790 anakart seçin, xpg lancer ddr5 5600 mhz ram seçin 32gb bir de ekran kartını ichill yapın.

Yüzü astarını geçiyor. gamegaraj sistemde gt501 kasa, cougar 360 sıvı soğutucu ve 1tb crucial p5 plus ssd ile 45800 oluyor daha mantıklı.
çok teşekkür ediyorum hocam

Para israfı, Balance yok seçimler yanlış, baya kötü.

Bu arada indirimler kovalanabilir zaman zaman güzel parçalar düşüyor sağlam sistem tek tek kurulabilir.

Bu arada indirimler kovalanabilir zaman zaman güzel parçalar düşüyor sağlam sistem tek tek kurulabilir.
hepsini aynı anda almayı planlamıyorum hocam ama elimde takip edebileceğim bir şeyler olması için topluyorum genelini tabi değişebilir parçalar ama önümüzdeki ay maaşla toplamaya başlamayı planlıyorum

Aynen bu sisteme pcie 4.0 ssd alınmalı kc3000 gibi. Bu kasayı sevmeye başladım rtx4000 serisi gpu'lara kadar destek sağlıyor fiyatı uygun ve 360mm soğutucu takılabiliyor 2400 liralara düşündürüyor beni gerçekten. Şu arka egzoz fanı da rgb yapsalardı keşke.
Aynen oyle hocam mukemmel bir kasa cidden tam F/P. gen 4 SSD de alinabilir tabii butce artarsa...

knk ben yakın zamanda amd r7 5800x ve msi rtx 4070 ti gaming x trio lu sistem topladım da bence dd5 biraz gereksiz onun yerine dd4 güzel bir sistem topla bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,529
Üyeler
186,206
Son üye
Algos918
Geri