Yardım Ddr5 Görüntü Gelmiyor

Hayır bilgisiz insan çok 2012 den beri MSI anakart kullandım neredeyse tüm serilerinde elimde 3 adet sistemim var benimde MSI hep kronikti gigabyte şuan ddr5 slotunda en stabil marka asrockda var güzel anakartları var bende de asrock var gigabyte geçmeyi düşünüyorum sonra saphire de anakart üretmeye başladı onların anakartlarıda güzel kağıt üstünde diğer sistemleri test amaçlı kullanıyorum zaten öbür maaşta saphire anakartta alıcam 2 tane denemek için
Benim kullandigim pz versiyonu fark ediyormu yinede onun gibi kablolamada olan varmidir anakart.

ramler sk hynix o konuda güzel tetkik amaçlı eğer test edebileceğin 16 pin cpu power olan psu varsa onun ile dene yoksa ramleri hangi slotlara taktın 4 slot olması lazım anakartın a1 a3 b2 b4 şeklindedir
2. Slota takiyodum ben hocam dogrumu ondan olabilirmi

La olum ne saçmalamışsınız. Çalışmaz dostum özel gel.

7500f xpg 24x2 msi mag b650 tomahawk wifi
xpg ram cudimm demi aynı sorunu 2 gün önce yaşadım ve ramleri sattım. 7500f ile çalışmaz o ramler. Ben 7800x3d ve 7500f ile denedim. Uyumsuz

Profilimde geçmiş konulara bak.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Ne aldiniz hocam
2x32 viper 6200mhz aldım. Yüksek MHz ve cudimm varsa o ram çalışmıyor Amd de kolay kolay. Yüksek bir model anakart ile belki çalışır. Hatta gidip 2x24 unsattım 1 tanesi iade oldu onda da çalışmamış 7500f kullanıyordu. İade etti tekrar satacağım 1 tanesini. Diğeri satıldı onaylandı.

2x32 viper 6200mhz aldım. Yüksek MHz ve cudimm varsa o ram çalışmıyor Amd de kolay kolay. Yüksek bir model anakart ile belki çalışır. Hatta gidip 2x24 unsattım 1 tanesi iade oldu onda da çalışmamış 7500f kullanıyordu. İade etti tekrar satacağım 1 tanesini. Diğeri satıldı onaylandı.
Sizde islemci ne vardi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,097
Üyeler
195,535
Son üye
omertarik
Geri