sansi salvo
80+
- Reaksiyon skoru
- 114
Son 1 aydır az çok takip ediyorum DDR5 RAM piyasasını. Sürekli yukarı doğru ivmeleniyor. Sizin düşünceniz ne? Düşüş olur mu yoksa Kasım indirimlerinde mi iniş yaşanır?
Kasım ayına özel iki üç güzel sistem çıkar,sonrasında ise bindirime devam edilir.Son 1 aydır az çok takip ediyorum DDR5 RAM piyasasını. Sürekli yukarı doğru ivmeleniyor. Sizin düşünceniz ne? Düşüş olur mu yoksa Kasım indirimlerinde mi iniş yaşanır?
3500 liraya 2x16 GB Hynix DDR5 RAM'lerin rahat bulunabildiği günler tekrarlanmaz gibi görünüyor. Dünya genelinde arttı fiyatlar. İhtiyacı olanlar kasım indirimlerinde bütçesine uyan en iyi RAM'leri alıp geçsin yeni yıldan sonra yeni asgari ücretlerle ve enflasyonla "keyifli" fiyatlar bizleri bekliyor.
Keşke vaktinde 2x16 yapsaydım seni 1900 tl ye aldığım patroit 3 bini geçtiCidden 3000'e aldığım kit 4.5K'yı geçmiş çok ciddi bir artış var. Kasım indirimleri de son yıllarda yalan zaten.
Tekli parçalar düşmez mi hiçKasım ayına özel iki üç güzel sistem çıkar,sonrasında ise bindirime devam edilir.
2900 TL'ye aldığım patriot 2x16 6000 30 5k civarına çıkmış , sadece ramler değil ssdler de uçuyor ve hayır türkiye de hiç bir şeyin fiyatı düşmez (eğer boykot edersek düşürürüz tabii)Son 1 aydır az çok takip ediyorum DDR5 RAM piyasasını. Sürekli yukarı doğru ivmeleniyor. Sizin düşünceniz ne? Düşüş olur mu yoksa Kasım indirimlerinde mi iniş yaşanır?
Ben kaç yıldır Lamborghini'yi boykot ediyorum ama fiyat düşmüyor2900 TL'ye aldığım patriot 2x16 6000 30 5k civarına çıkmış , sadece ramler değil ssdler de uçuyor ve hayır türkiye de hiç bir şeyin fiyatı düşmez (eğer boykot edersek düşürürüz tabii)
ferrari almayın aldırmayın !Ben kaç yıldır Lamborghini'yi boykot ediyorum ama fiyat düşmüyor![]()
Pişmanim açıkçası tek modül aldığım için2900 TL'ye aldığım patriot 2x16 6000 30 5k civarına çıkmış , sadece ramler değil ssdler de uçuyor ve hayır türkiye de hiç bir şeyin fiyatı düşmez (eğer boykot edersek düşürürüz tabii)
daha fazla zamlanmadan 1 tane daha al bence çünkü %100 eminim ki yine zamlanacak.Pişmanim açıkçası tek modül aldığım için
Şuan çok mümkün değil almam maalesefdaha fazla zamlanmadan 1 tane daha al bence çünkü %100 eminim ki yine zamlanacak.
türkiye de hiç bir şeyin fiyatı düşmezŞuan çok mümkün değil almam maalesefdüşer gibi hissediyorum ama ben. Düşer dimi