Neler Yeni

Ddr5 ram önerisine ihtiyacım var

Leon_Was_Here

80+ Bronze
Asus candır ama şans birazda şu an alacak olsam msi olabilir mesela gigabyte soğudum biraz b550m ds3h aldım sürekli pc de kapanma sorunu oluyordu bios güncellemesinden sonra düzeldi b550 gaming x v2 aldım şu an kardeşimin pc de rgb ayarlarken sorun çıkarıyor kırmızı seçiyorum mavi oluyor filan biraz uğraştım ama düzeltemedim .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kampanya denk getiremiyorum ya getirsem hemen alacağım. 3 5 gündür bakıyorum hiç kampanya yok, colorfull alayım diyorum biosu sıkıntılı alma diyorlar asus alayım diyorum stabil değil diyorlar. Artık elemeden hangi marka geçerse ilk kampanyada alacağım 😂
Bence hiç bulaşmayın colorful filan asrock olsa neyse de madem bir kere adam akıllı toplanacak bir taksit fazla olsun msi asus filan olsun . tabii bu benim görüşüm yıllardır asus kullanıyorum değiştirecek olsam msi alırdım ha bu markaların ürünleri kusursuz mu değil sorun oldu mu oluyor orasıda biraz şans ama diğer türlü de colorful biostar filan bana göre hepten kumar oynama .

Draguin

80+ Bronze
Ben de öyle düşünüyorum anakartı uzun süre değiştirmeyeceğim almışken iyisi olsun. Asus Prime x870-P son zamanların en düşük fiyatında stokta da 1 adet kalmış o yüzden alıp almamakta kararsız kalmıştım.

Top Bottom