Neler Yeni

Ddr5 ram tavsiyesi istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
dogukan özaydınlı
incehesapta özellikleri yazıyodurdu sanırsam kasa geniş duruyor bence çoğu ekran kartı rahat sığar ama çok iyi soğutur 140mm fan nedir ya bide heryeri mesh psu kısmı bile
Valla geçenlerde burda forumda bir arkadaş önerdi bende araştırdım madem yeni kasa toplayacağım ilk söyleyeceğim şey kasa olsun dedim söyledim

semih.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Efe semih cunkur
Valla geçenlerde burda forumda bir arkadaş önerdi bende araştırdım madem yeni kasa toplayacağım ilk söyleyeceğim şey kasa olsun dedim söyledim
bende gördüm deepcool şimdilik piyasaya kendini tanıtmak için uyguna satıyor ileride fiyatları Allahuekber dağlarında olur verdiği önem çok iyi 3000 tl bandına öyle kasa bulman imkansız psu dada iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
dogukan özaydınlı
bende gördüm deepcool şimdilik piyasaya kendini tanıtmak için uyguna satıyor ileride fiyatları Allahuekber dağlarında olur verdiği önem çok iyi 3000 TL bandına öyle kasa bulman imkansız psu dada iyi
Yani alacağım kart 336mm bu 380 e kadar alıyor ve dijital cpu sıcaklığı falan gösteriyor diye gördüm aldım direk

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
dogukan özaydınlı
bende gördüm deepcool şimdilik piyasaya kendini tanıtmak için uyguna satıyor ileride fiyatları Allahuekber dağlarında olur verdiği önem çok iyi 3000 TL bandına öyle kasa bulman imkansız psu dada iyi
Ben 7600 ve 7700 arasında kaldım işlemcide hala araştırıyorum da sence çok farkı olur mu

Top Bottom