M_Scofield
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
- Konu Sahibi Konu Sahibi
64GB olmasa da sadece oyun 23GB RAM tüketiyor.64gb kullanan bir oyun daha görmedim hocam
64GB olmasa da sadece oyun 23GB RAM tüketiyor.64gb kullanan bir oyun daha görmedim hocam
Bu nasıl oyunmuş böyle ya?64GB olmasa da sadece oyun 23GB RAM tüketiyor.
Evet hocam tek bir evren var zaten yükleme ekranı vs olmadan gezegen geçişleri mevcut. Oyuna bir yıldız sistemi daha eklendi ve bir yıldızdan diğer yıldıza geçerken herhangi bir yükleme ekranı vs olmuyor.Bu nasıl oyunmuş böyle ya?![]()
Hiç yükleme ekranı falan yok mu hocam? Tek dünya da mı herkes?
Alıntıyı görüntüle
Oynamanızı şiddetle öneririmBu nasıl oyunmuş böyle ya?![]()
Alıntıyı görüntüle
Uzay delisiyimdir aslında, bilinmezleri keşfetmek, kara delikler, nötronlar, pulsarlar, süpernovalar....Evet hocam tek bir evren var zaten yükleme ekranı vs olmadan gezegen geçişleri mevcut. Oyuna bir yıldız sistemi daha eklendi ve bir yıldızdan diğer yıldıza geçerken herhangi bir yükleme ekranı vs olmuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oynamanızı şiddetle öneririm![]()
32GB RAM ile de oynayabilirsiniz oyunu hocam. Oyun daha Alphada olduğu için teknik hatalar ve buglar oldukça çok sabırlıysanız oynamanızı kesinlikle öneririmUzay delisiyimdir aslında, bilinmezleri keşfetmek, kara delikler, nötronlar, pulsarlar, süpernovalar....
ama durduk yere ram masrafım çıkmasın şimdi![]()
Elite Dangerous'da tüm bu keyfi aldım ben sanırım.32GB RAM ile de oynayabilirsiniz oyunu hocam. Oyun daha Alphada olduğu için teknik hatalar ve buglar oldukça çok sabırlıysanız oynamanızı kesinlikle öneririm![]()
a a o ne la öyle64GB olmasa da sadece oyun 23GB RAM tüketiyor.
Bilirim bende Elite Dangerous çok oynadımElite Dangerous'da tüm bu keyfi aldım ben sanırım.
Yapacak hiçbir şey bırakmamıştım bizim milky way haritasında.
Keşif gemisi inşa edip neler neler yaşadım hocam
Ama bir gün denerim inşallah. Yarış simleri oynuyorum 3-4 yıldır sadece.
Alıntıyı görüntüle
Maalesefa a o ne la öyle
Bu nasıl oyunmuş böyle ya?![]()
Alıntıyı görüntüle
a a o ne la öyle
ddr5 te fark eder mi acaba
Görücez bakalım. 9700x'i satın aldım. En son 29.5 GB'a kadar çıktı bu arada.ddr5 te fark eder mi acaba
Hayırlı olsun güle güle kullan hocam.Görücez bakalım. 9700x'i satın aldım. En son 29.5 GB'a kadar çıktı bu arada.
Teşekkür ederim hocamm.Hayırlı olsun güle güle kullan hocam.