Bilgisayarı kapatıp açtın mı?Selamlar dostlar
Başlıktan belirttiğim gibi ddu kullanmam gerekiyormuş silerken, maalesef silerken ekran gitti görüntü gelmiyor artık, ne yapabilirim bu konuda bilgisi olan var mı?
Evet , aynı sorun devam ediyor,Bilgisayarı kapatıp açtın mı?
işlemcin neyEvet kasada çalışıyor.
anakart logosu geliyor mu acilirken yoksa hic mi ekran yok ?Evet kasada çalışıyor.
Aslında DDU kullanmanız gerekmiyor, bir tercih meselesi o. Siz ekran kartı sürücüsünü kaldırırken acaba bilgisayarı kapamış olabilir misiniz, işlem arasında? Normalde ben de bazen DDU kullanmadan siliyorum ve bir şey olmuyor.Selamlar dostlar
Başlıktan belirttiğim gibi ddu kullanmam gerekiyormuş silerken, maalesef silerken ekran gitti görüntü gelmiyor artık, ne yapabilirim bu konuda bilgisi olan var mı?
DDU şart değil ancak daha iyi bir tercih olduğu aşikâr.Aslında DDU kullanmanız gerekmiyor, bir tercih meselesi o. Siz ekran kartı sürücüsünü kaldırırken acaba bilgisayarı kapamış olabilir misiniz, işlem arasında? Normalde ben de bazen DDU kullanmadan siliyorum ve bir şey olmuyor.
Yok kapatma felan olmadı, ekran gitti , biraz bekledim sonra herhangi bişi olmayınca ben kendim kapattım açtım.Aslında DDU kullanmanız gerekmiyor, bir tercih meselesi o. Siz ekran kartı sürücüsünü kaldırırken acaba bilgisayarı kapamış olabilir misiniz, işlem arasında? Normalde ben de bazen DDU kullanmadan siliyorum ve bir şey olmuyor.