Android kullansam net almıştımZaman öldürmek için hastanede, otobüste vs. harika bir opsiyon. Kaçırmayın derim.
Evet.Şu son zamlardan sonra bu düşünceyi bıraktım. Çünkü artık insanların gerçekten erişemeyeceği bir seviyeye geldi oyun fiyatları. Karnımızı doyurmak için gidip hırsızlık yapmıyoruz. Mecburen gidip eşek gibi çalışıp zar zor karnımızı doyuruyoruz. Bir de üstüne oyuna para mı vericez ?
Hocam samsung a50 de kasar mı bilginiz var mıEvet.
Ağır bir oyun değil sorun olacağını sanmam kasarsa bile ayarlardan grafik düşürülüyoHocam samsung a50 de kasar mı bilginiz var mı
Zaman yer bazıları içinİroni olsa da sinirlenmedim değil. Daha bugün konu açıldı. Oradan bir şey indirmiş. Virüs girmiş. Herhalde girer. 12.5 TL yani. Cips olmuş 18
Cipste çok pahalandı hocam ya. Yok mu crack cipsİroni olsa da sinirlenmedim değil. Daha bugün konu açıldı. Oradan bir şey indirmiş. Virüs girmiş. Herhalde girer. 12.5 TL yani. Cips olmuş 18
Tamam.Evet.
hocam 50 kere indirdim hemde sadece toprak koç değil her siteden gelen reklamlarda geri yapıyorsun tel no da çarpıya basıyorsun bitti bu kadaarKonu açan bendim ve herkesi böyle yargılamak mantıklı değil.
ben şoktan alıyom valla, ilk alırken (2020) 3 liraydı şimdi 10 liraCipste çok pahalandı hocam ya. Yok mu crack cips
Konuyu oku istersen bende çok kez Android Oyun Club'tan indirdim böyle olması benide şaşırttı sanki gerizekalıya anlatır gibi anlatıyorsunuz ya deli oluyorum.hocam 50 kere indirdim hemde sadece toprak koç değil her siteden gelen reklamlarda geri yapıyorsun tel no da çarpıya basıyorsun bitti bu kadaar
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben şoktan alıyom valla, ilk alırken (2020) 3 liraydı şimdi 10 lira