Neler Yeni

Deadlift sonrası bel ağrısı

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
Brom kış aylarındayız ısınmaya bak ağrı çekersin yoksa. Antrenman için kalın giyin ve deadlift için omurga kalça ve bacağı ısıt.
Saolun hocamda ağrının sırta geçmesi normalmi

whisper snow

80+ Silver
Kanka bendede olmuştu iki kere denemiştim çok ağrımisti birkaç güne geçti sende de geçer merak etme birde benim aileden genetik bel ve boyun fıtığı vardı o yüzden doktor yapma dedi dl

• Beğen
Reaksiyonlar: Alpl

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Her ne olursa olsun fıtık bile çıksa çok da takma kafana zaten Türkiye'de fıtığı olan bir sürü insan var. Bende yok diyenin de haberi yoktur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saolun hocamda ağrının sırta geçmesi normalmi
Brom omurga genel olarak bel kısmından boynuna doğru gittiği için normal. Isınmadan yaptıysan kasların gerilmesi normaldir. Isınma ve soğuma yapmayı unutma. Kış aylarındayiz havalar - derecelerde. 1,5 saatlik antrenman için 30 dakika ısınıyorum.

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Her ne olursa olsun fıtık bile çıksa çok da takma kafana zaten Türkiye'de fıtığı olan bir sürü insan var. Bende yok diyenin de haberi yoktur

Brom omurga genel olarak bel kısmından boynuna doğru gittiği için normal. Isınmadan yaptıysan kasların gerilmesi normaldir. Isınma ve soğuma yapmayı unutma. Kış aylarındayiz havalar - derecelerde. 1,5 saatlik antrenman için 30 dakika ısınıyorum.
Saolun hocam sizide uğraştırdık son sorum e ben bugün biraz mallık yaptım gidip sırt çalıştım onun da etkisi olabilirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
Bu kadar kafaya takma hocam , kafayı yersin yoksa benden söylemesi akışına bırak grip mi oldun 1 hafta bekle, oran buran mı ağrıyo 1 hafta bekle, başın mı ağrıyo yat uyu, uyanınca geçmezse iç ilacını git doktoruna . Zaman herşeyin ilacıdır, önce bi zamana bırak kendini sonra doktora gidersin.

• Beğen

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Saolun hocam sizide uğraştırdık son sorum e ben bugün biraz mallık yaptım gidip sırt çalıştım onun da etkisi olabilirmi
Yok brom estağfurullah, mallık değil brom iyi yapmışsın. Tekrar vurguluyorum lütfen ısınma, soğuma ve kıyafetine dikkat et. Hiç beklemediğin anda sakatlanirsin, vücuda kramp girer düşürürsün ağırlığı sakatlanirsin Allah korusun.

O arada fıtık ile ilgili sorun olursa dinlerim, ben de fıtığım. Vücut geliştirmenin fıtık üzerine etkisini ve yan etkisini de anlatabilirim tecrübe ettiğim kadarıyla.

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Yok brom estağfurullah, mallık değil brom iyi yapmışsın. Tekrar vurguluyorum lütfen ısınma, soğuma ve kıyafetine dikkat et. Hiç beklemediğin anda sakatlanirsin, vücuda kramp girer düşürürsün ağırlığı sakatlanirsin Allah korusun.

O arada fıtık ile ilgili sorun olursa dinlerim, ben de fıtığım. Vücut geliştirmenin fıtık üzerine etkisini ve yan etkisini de anlatabilirim tecrübe ettiğim kadarıyla.
Çok sağolun hocam biraz daha rahatladım tavsiyeler için sağolun iyi geceler diliyorum

Fıtık çok etkilemiyor demi?

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Çok sağolun hocam biraz daha rahatladım tavsiyeler için sağolun iyi geceler diliyorum

Fıtık çok etkilemiyor demi?
Şöyle etkiliyor
Eğer bilinçli bir sporcu isen sana dur demen gereken yeri hatırlatıyor. Vücut eklemlerini zorladığını söylüyor ki bu da iyi bir şey. Vücut geliştirmenin fıtık üzerine etkisini sorarsan çevremde bel ağrısından kıvranan insanlar varken ben normal gidip deadlift barbell row vs çekiyorum. Tam anlamıyla ağrısına iyi geliyor

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Şöyle etkiliyor
Eğer bilinçli bir sporcu isen sana dur demen gereken yeri hatırlatıyor. Vücut eklemlerini zorladığını söylüyor ki bu da iyi bir şey. Vücut geliştirmenin fıtık üzerine etkisini sorarsan çevremde bel ağrısından kıvranan insanlar varken ben normal gidip deadlift barbell row vs çekiyorum. Tam anlamıyla ağrısına iyi geliyor
Çok sağolun hocam bilgilendirme için bide yaşım 14 İnşallah çok kötü olmaz

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Çok sağolun hocam bilgilendirme için bide yaşım 14 İnşallah çok kötü olmaz
Dikkatli yap brom bir şey olmaz. Spor bilinçli yaptığın sürece iyidir. Deadlift yerine rack row deneyebilirsin :)

• Muhteşem
Top Bottom