Rival 3 hakkında ne düşünüyorsunuz hocamDelux Click latency fazla diyorlar artık pek önermemeye çalışıyorum. Sensei ten şuan indirimdeyken alınır ama almam dersen sahibindende Endgame Gear XM1R satan biri var outlet olarak 600 civarına veriyor.
Tenekedir hocam kendisi hurdacıya 5 liraya satabilirsinizRival 3 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
Sensei ten al geç direk TrueMove Pro sensör 450 IPS 50GHocam 450 TL - 550 TL arası fena olmaz.
Benim elim 18-19cm bu mouse ı kullanıyorum ve daha önce neden küçük mouse almamışım dedim. Rahatlık çok iyi bi sıkıntıda yaratmadı 1 yılı aşkındır kullanıyorum herhaldeRazer Deathadder V2 Mini RZ01-03340100-R3C1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder V2 Mini RZ01-03340100-R3C1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Benim elim 18-19cm bu mouse ı kullanıyorum ve daha önce neden küçük mouse almamışım dedim. Rahatlık çok iyi bi sıkıntıda yaratmadı 1 yılı aşkındır kullanıyorum herhalde
Sensei ten al geç direk TrueMove Pro sensör 450 IPS 50G
SteelSeries Sensei Ten Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Sensei Ten Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
doğru hatırlıyorsam çok kötü bir model değildi ama daha iyi tercihler yapabilirsin, sensei ten iyiymiş sanırım arkadaşın önerdiğine görebu nasıldır hocam?Redragon M808 Storm Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Redragon M808 Storm Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
3327 sensör bunu alacağına performax xetra al 100 liraya aynı şey.bu nasıldır hocam?Redragon M808 Storm Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Redragon M808 Storm Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Geçmiş olsun çok kötü tercih.Hocam MX518 tarafında karar kıldım. Sağolun yardımınız için.
Sebebini öğrenebilir miyim hocam , tasarım konusunda mı , kalitesizlik konusunda mı?Geçmiş olsun çok kötü tercih.
Büyük ve ağır olduğunun farkında olarak satın aldım , o konuda merak etmenize gerek yok.Geçmiş olsun çok kötü tercih.