Genelde bu farenin en uygun bulunan fiyatı 400 lira civarıdır. İlk defa bir kere 250 bandına düşmüştü çok şaşırmıştım. Ondan sonra bir daha düşmedi. Zaten şu anda da uygun fiyatı.399tl şuanda iyi midir?? daha önce 250 lere inmiş gerçi daha kolay kolay inmez herhalde oralara
tamamdır alayım o zaman, teşekkürler hayırlı gecelerGenelde bu farenin en uygun bulunan fiyatı 400 lira civarıdır. İlk defa bir kere 250 bandına düşmüştü çok şaşırmıştım. Ondan sonra bir daha düşmedi. Zaten şu anda da uygun fiyatı.
399tl şuanda iyi midir?? daha önce 250 lere inmiş gerçi daha kolay kolay inmez herhalde oralara
V2 kullanıyorum çok memnunum ama ileri de Corsair Sabre RGB Pro Wireless geçme gibi bir hayalim var.Bu mouslardan hangisi sizce? itopyada şuan v2 399 lira bu arada
Elin küçükse v2 alma benimki küçük yine de kullanıyorum çok rahat diye ama rekabetçi oyunlarda istediğim gibi kavrayamıyorum fareyiBu mouslardan hangisi sizce? itopyada şuan v2 399 lira bu arada
Buna katilmiyorum 1.5 sene razer deathadder v2 kullandim malzeme kalitesi olarak hic bir sıkinti yasamadim d2w kablo olsun skatezlerde olsun giris gecikmesinde olsun hepsinde sensei ten den daha iyi bir mouseElin küçük ve ortaya yakınsa v2 büyük kalacaktır.
Ek olarak v2 kullanmış biri olarak malzeme kalitesini beğenmedim, iyi gibi gözüküyor fakat 6 ay içinde iki kere garantiden sıfır ürün ile değişim aldım. Önerim sensei olacaktır.