Bende knu kastettim zaten senin sansizligin olmus o ben bi problemle karsilasmadim@Caelius malzeme kalitesinden kastım onlar değil, farenin dış yapısı. Gelen iki farede de bir süre sonra bu problem oluştu, ve bir tanesinde sol taraf ezilmeye başlamıştı.
Aynı sorun bende de var. Destek sıfır mouse mu gönderdi?@Caelius Bu şansızlık değil. Bu sorunu yaşayan çok kişi gördüm aynı şekilde. Desteği iyi yalnız hakkını vereyim, ikisinde de direkt sıfır ürün ile değiştirdiler.
Razer sitesinden iletişime geçeyim o zaman. Teşekkürler.@tamer oyunda Evet Aralgame ile iletişime geçip bir gönderim sağlayın. Olumsuz bir dönüş olursa Razer'in sitesinden support kısmından iletişime geçin, onlar size Aral'ı yönlendiriyor.
Gerçi ikisinde de ilk iletişimi Razer sitesinden geçmiştim, belki onun etkisi olabilir.
dün itopyadan ödemeyi geçtim, sence hiç açmadan iade mi edeyim? yukarıda belirttiğim mouselar alternatif olur mu?@Caelius Bu şansızlık değil. Bu sorunu yaşayan çok kişi gördüm aynı şekilde. Desteği iyi yalnız hakkını vereyim, ikisinde de direkt sıfır ürün ile değiştirdiler.
Bence bu sorunun nedeni küçük ve orta ele sahip olan kişilerin fareyi kavrayabilmek adına biraz daha fareyi sıkı tutması, bu kadar sıkmayın diyemez kimse fare büyük. Zaten sıkı tutmayın diye bir şey olamaz.
SS, Blody, Microsoft, Logitech ve Zowie markaların farelerini de kullandım daha önce hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım. V2'den önce EC2-A vardı, V2 sürekli böyle sorunlar çıkartınca EC2'ye döndüm.
elimi ölçtümde 17.5cm avuç içi genişlik 8-9cm. ellerim öyle büyük değil zaten boyumda uzun değil 1.71 civarıyım. bende rival 3 wireless vardı memnun değildim açıkcası. o yüzden ağırlıklı cs go ve warzone oynuyorum onun dışında iş yapıyorum.@berkec34 Elin küçükse tavsiyem direkt geri çekmen, orta ve büyük bir ele sahipsen istersen bir gözlem yapabilirsin. Belki sorunsuz beğenerek kullanacaksın bunu bilemem.
İptal etmeyi düşünüyorsan bunların arasında sensei'yi öneririm.
Memnun kalirsin hocam iade etmeni gerektiricek bir durum yokelimi ölçtümde 17.5cm avuç içi genişlik 8-9cm. ellerim öyle büyük değil zaten boyumda uzun değil 1.71 civarıyım. bende rival 3 wireless vardı memnun değildim açıkcası. o yüzden ağırlıklı cs go ve warzone oynuyorum onun dışında iş yapıyorum.
Deniyim diye bakmaya gittmde razerda hiçbir üründe teşhie yoktu neyse gelsin olmadı iade ederim yapacak bir şey yokMemnun kalirsin hocam iade etmeni gerektiricek bir durum yok