ChristianSerratos
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlı olsunaldım keyde hemen geldi
hayırlı olsunaldım keyde hemen geldi
bu arada steam fiyatı 375 tl olan agent mayhemde 5 liraymış onuda deadloopdan gelen cüzdan bakiyesiyle 1.76 liraya almış oldum 76-77 liraya 2 oyun mis gibihayırlı olsun
hayırlı olsun paylaştım onuda güzel fırsatbu arada steam fiyatı 375 TL olan agent mayhemde 5 liraymış onuda deadloopdan gelen cüzdan bakiyesiyle 1.76 liraya almış oldum 76-77 liraya 2 oyun mis gibi
hayırlı olsun key geldimiAldım ben de teşekkür ederim
Evet siparişlerim sekmesine direkt eklendi keyhayırlı olsun key geldimi
bende sorun oldu ben ödemenin site tarafından onaylanmısını bekliyorumEvet siparişlerim sekmesine direkt eklendi key
Benim hesabım eskiydi epey hocam belki ondan direkt vermiştir bana. Sizi spam olarak algılamış olabilirbende sorun oldu ben ödemenin site tarafından onaylanmısını bekliyorum
130 liraya Epic'ten almıştım çok İngilizce gerektiği için iade etmiştim. Şimdi aldım İngilizce biraz daha geliştirdim tekrar girecem. Sağ olSteam'de 539 TL gördüğü en düşük fiyat steam de 134TL https://www.humblebundle.com/store/deathloop
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alacaklara duyulur ödememi kontrol edecekleri söylediler key daha gelmedi site güvenilir ama iptal edebilir.
Ben GeForce NOW üzerinden oyun oynadığım için yama kuramıyorum.Türkce yaması var bildiğim kadarıyla
TP'deki çoğu kişiyi de bekletiyor, hatta direkt siparişi iptal ediyorlarmış. Garip.aldım bende beklemede daha, haber verdiğin için sağol hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok fazla mı bekletiyor? telefon doğrulamasını falan da yaptım