Sorgulamak gibi olmasın ama nedeniyle söyleyebilir misinTabi ki de wolfenstein.
wolfenstein daha kalite bir oyun bence oynadım tavsiye ederim..
Hangisi daha uzun süre götürür2 side bethesda nın oyunu ama Wolfenstein'in çok köklü bir geçmişi var ve oyunun akıcılığı konusunda daha sürükleyici diyebiliriz.Deathloop çok büyük beklentiyle gelip güzel sonuçlar ortaya çıkaramayan bir oyun oldu.
Ve hangisi daha önce oynananmalı 2 oyun arasından bide bi kaç şey daha sorucam oynayan bilen biri varsa ona sorucamHangisi daha uzun süre götürür
Wolfenstein hem hikaye olarak hem oynanış olarak çok daha iyi. Deathloop kendini çok tekrar ediyor. Asla wolfensteindeki kaliteyi hissettirmez.Sorgulamak gibi olmasın ama nedeniyle söyleyebilir misin
Anladım hocam siz 2 oyunu da oynadınız dimi bişey sorucam daWolfenstein hem hikaye olarak hem oynanış olarak çok daha iyi. Deathloop kendini çok tekrar ediyor. Asla wolfensteindeki kaliteyi hissettirmez.
Direkt serisini bitirdim hocam.Anladım hocam siz 2 oyunu da oynadınız dimi bişey sorucam da
Hocam şimdi ben bakmıştımda bu wolfensteinin bir sürü oyunu var bu 2siyle bağlı mı? Ve the new Colossus bu 2siyle bağlı mı? Bide son olarak o 2 oyun arasından hangisini ilk oynamam lazım?Direkt serisini bitirdim hocam.
Bağlı hocam. İlk önce old blood oynamalısınız.Hocam şimdi ben bakmıştımda bu wolfensteinin bir sürü oyunu var bu 2siyle bağlı mı? Ve the new Colossus bu 2siyle bağlı mı? Bide son olarak o 2 oyun arasından hangisini ilk oynamam lazım?
gamepass pc al hepsi var orda 1 ay al hepsini oynaDeathloop 107tl
Wolfenstein the order ve old blood 2si 95tl
Hangisini alayım sizce?