Deep webde denk geldiğim iğrenç site

Arkadaşlar merak ve can sıkıntısından telefondan deep web linkleri aramaya başladım. Yabancı sitelerden bulduğum bi siteye girdim ve onion uzantılı bi linki tor browser ile açtım. Karşıma boş sayfada robot doğrulaması için harf girmem gerekti girdim. Daha sonra siteye girdim üye oldum. Sitede değişik +18 içerikler vardı fakat kategorileri açtığımda maalesef pedofili içerikli videolar gördüm.. Anında siteyi kapadım ve tor browserı sildim. Sizce hukuksal konuda başıma bi dert alır mıyım?
Hayır bir şey olmaz pedofili içeriklerine bende denk gelmiştim iğrenç gerçekten akıl almaz şeyler var

Hocam ironi yapmışsınız da fbi tespit edip buradaki kurumlara iletmez mi?
Hocam ne fbi ı adamlarin isi gucu yok senin peşine mi düşecek milyonlar izliyor onları zaten. Başları belaya girecek olanlar o sitenin sahipleri ki onlarada birsey olamaz bulamazlar

Hayır bir şey olmaz pedofili içeriklerine bende denk gelmiştim iğrenç gerçekten akıl almaz şeyler var
Dostum bazıları diyor tor log tutabiliyor seni de takibe alabilirler falan acayip panik yapıyorum. Sen de sadece tor ile mi giriyordun?

Böyle insanlara bence işkenceli idam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden devlet deep web tarzı yerlere yasak koymuyor acaba
Kardeşim yanlış düşünüyorsun pedofili bir hastalık devletin bunları tespit edip tedavi etmesi gerekiyor

Özel bilgilerinin olmadığı bir bilgisayardan yapmanı öneririm. İnternetteki videolarda her türlü kötü şeyi duymuştum

Dediğim gibi, FBI' in ülkemizde herhangi bir yetkisi yok. Endişelenmeyin
hocam sanal makine ile çifte vpn ile deepweb'de az dolaşsam sorun olur mu ? virüs falan bulaşır mı sisteme ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,548
Üyeler
186,505
Son üye
bwlwl
Geri