- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ironi yapmışsınız da fbi tespit edip buradaki kurumlara iletmez mi?aynen knk fbi open the door
Hocam ironi yapmışsınız da fbi tespit edip buradaki kurumlara iletmez mi?aynen knk fbi open the door
Arattim ama hiç bisey anlamadim okuduklarimdanDur, senin icin Google`da ariyim
googledaariyim.com
Hayır bir şey olmaz pedofili içeriklerine bende denk gelmiştim iğrenç gerçekten akıl almaz şeyler varArkadaşlar merak ve can sıkıntısından telefondan deep web linkleri aramaya başladım. Yabancı sitelerden bulduğum bi siteye girdim ve onion uzantılı bi linki tor browser ile açtım. Karşıma boş sayfada robot doğrulaması için harf girmem gerekti girdim. Daha sonra siteye girdim üye oldum. Sitede değişik +18 içerikler vardı fakat kategorileri açtığımda maalesef pedofili içerikli videolar gördüm.. Anında siteyi kapadım ve tor browserı sildim. Sizce hukuksal konuda başıma bi dert alır mıyım?
Yetişkin birinin cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasıArattim ama hiç bisey anlamadim okuduklarimdan
Hocam ne fbi ı adamlarin isi gucu yok senin peşine mi düşecek milyonlar izliyor onları zaten. Başları belaya girecek olanlar o sitenin sahipleri ki onlarada birsey olamaz bulamazlarHocam ironi yapmışsınız da fbi tespit edip buradaki kurumlara iletmez mi?
Dünyanın en iğrenç şeyiPedofoli nedir ?
Oha böyle bişey olamaz ya nasıl bişey bu tövbe tövbe allah belâlarınızı versinYetişkin birinin cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olması
Dostum bazıları diyor tor log tutabiliyor seni de takibe alabilirler falan acayip panik yapıyorum. Sen de sadece tor ile mi giriyordun?Hayır bir şey olmaz pedofili içeriklerine bende denk gelmiştim iğrenç gerçekten akıl almaz şeyler var
Kardeşim yanlış düşünüyorsun pedofili bir hastalık devletin bunları tespit edip tedavi etmesi gerekiyorBöyle insanlara bence işkenceli idam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden devlet deep web tarzı yerlere yasak koymuyor acaba
hocam sanal makine ile çifte vpn ile deepweb'de az dolaşsam sorun olur mu ? virüs falan bulaşır mı sisteme ?Dediğim gibi, FBI' in ülkemizde herhangi bir yetkisi yok. Endişelenmeyin
Hayır, download yapmadığınız sürece risk yokhocam sanal makine ile çifte vpn ile deepweb'de az dolaşsam sorun olur mu ? virüs falan bulaşır mı sisteme ?