Arkadaş firmaya mail attım tr gelicek mi diye bilmiyoruz demişti ama tr Distribütör bir daki alımda söyleyeceklerini söylemişlerdi bende gelmez diye Ch510 mesh dijital almıştım 2 hafta olmadıSonunda TR'ye geldi. Lianli Lancool 216 yı tahtından eder.
Siyah
DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Beyaz
DeepCool CH560 MESH DIGITAL Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CH560 MESH DIGITAL Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İnceleme videosuda bırakayım.
Resmen bedava.Sonunda TR'ye geldi. Lianli Lancool 216 yı tahtından eder.
Siyah
DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Beyaz
DeepCool CH560 MESH DIGITAL Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CH560 MESH DIGITAL Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İnceleme videosuda bırakayım.
Destekliyor kardeşim. 360mm (3 fanlı) model var ekte bulunan görselde de gördüğün gibi takabilirsin rahatçaArctic Liquid Freezer II - 360 Intel/AMD İşlemci Destekli PWM Sıvı Soğutucu var bende. Bu kasaya uyarsa almayı düşünüyorum. Sığıyor mu bu kasaya acaba yardımcı olursanız sevinirim
Yeni bir Apple doğuyor desene. Bu manyak bir şey140mm 3 adet fan. Deepcool piyasaya hakim olmaya geliyor sanırım böyle giderse aşırı tutulan bir marka olacak.
Baksana şuna. Rezillik resmen. Biri Gungnir 110R biri Coreliquid 240R.
Alıntıyı görüntüle