brsokcu
80+ Bronze
yok hocam kalınlık olarak sordum arctic radyatörü çok kalın diğer soğutuculardan her kasaya uymuyor maalesef.240mm ise uyumlu. 360mm öne takılıyor.
yok hocam kalınlık olarak sordum arctic radyatörü çok kalın diğer soğutuculardan her kasaya uymuyor maalesef.240mm ise uyumlu. 360mm öne takılıyor.
Üste Lf2 280mm takan olmuş hocam, öne push pull fan yapmadan sığaryok hocam kalınlık olarak sordum arctic radyatörü çok kalın diğer soğutuculardan her kasaya uymuyor maalesef.
Hocam önce değilde yukarıda kullanacağım. Anakart ve ramden dolayı şuanki kasamda sığmıyor gt301. O yüzden yukarının anakart ile olan boşluğunu sormuştum kısaca.Üste Lf2 280mm takan olmuş hocam, öne push pull fan yapmadan sığar
Cam kapağı söktüğünüzde kaç derece düşüyor sıcaklıklar? Aynı kasa bende de var kesinlikle rahat rahat hava alabiliyor cam takılıyken.Nerede lütfen söyleyin
4000X var önü cam hava almıyor
Uyumlu. Ben kullanıyorum 2 senedir.Bu kasa arctic liquid ile uyumlu mu acaba radyatör ve fan kalınlığı kurtarmıyor kasamda
Temperli cam ucu biyere dokunur patlar diye geri takıyorum açık kullanmıyorum söktüğümdeki sıcaklığı bilmiyorum bakarım bi ara, biriken toz sadece kenarlarda busekilde sogutma potansiyelinin cok azını kullanıyor daha az soğuk hava giriyor baya farkeder hava akışıCam kapağı söktüğünüzde kaç derece düşüyor sıcaklıklar? Aynı kasa bende de var kesinlikle rahat rahat hava alabiliyor cam takılıyken.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uyumlu. Ben kullanıyorum 2 senedir.
Beyler malzeme kalitesi olarak alınır mı sizce
Orta seviye sistemim var ryzen 5600,4060 hayatım boyunca da üst seviyelere çıkmayı düşünen birisi değilim.
Aradığım özellikler; Beyaz, hdd bölmesinin çıkması, malzeme kalitesi, toz filtresinin aşırı kolay çıkıp temizlenmesi, kablo kanallarının güzel olması,aşırı siyah cam olmamas, dikey gpu özelliği.
Bu özelliklere bakıldığında corsair kasa beklentimi karşılar mı, sıvı soğutma takayım rgp mod o olsun bu olsun kafasında değilim çok fazla .