Gif Man
80+ Gold
Ben 2400tl ye aldım bunu![]()
Are You Serious ?
![Sad Sea GIF - Sad Sea Dog GIFs Sad Sea GIF - Sad Sea Dog GIFs](https://media.tenor.com/kkKmwSdyCLoAAAAM/sad-sea.gif)
Ben 2400tl ye aldım bunu![]()
Bu gifleri nerden buluon laAre You Serious ?
![]()
Bu gifleri nerden buluon la
CH560 malzeme kalitesi derken ?malzeme kalitesi
Ch560 bende hali hazırda var saç kalitesi felan güzel tok bir sesi var tabi g360 vs daha iyi saç kalitesi vardır belki ama fan +si ve digital +Şi da varCH560 malzeme kalitesi derken ?
![]()
PHANTEKS ECLIPSE G360A Black PH-EC360ATG_DBK02, Ultra Ä°nce Performans Mesh, Temperli Yan Cam, D-RGB, Siyah, Mid Tower Kasa - inventus
PHANTEKS ECLIPSE G360A Black PH-EC360ATG_DBK02, Ultra Ä°nce Performans Mesh, Temperli Yan Cam, D-RGB, Siyah, Mid Tower Kasainventus.com.tr
![]()
ANTEC P20C White Temperli Yan Cam, 3x120mm Fan, Güç kaynaksız, Beyaz, Mid Tower Kasa - inventus
ANTEC P20C White Temperli Yan Cam, 3x120mm Fan, Güç kaynaksız, Beyaz, Mid Tower Kasainventus.com.tr
Bu ikisi daha sağlam CH560 tan
140mm sadece. digital vs var. Geri kalan her şeyde g360a çok daha iyi. Antec P20C nin malzemesi bile daha iyi ch560tan hepsini denedim.Ch560 bende hali hazırda var saç kalitesi felan güzel tok bir sesi var tabi g360 vs daha iyi saç kalitesi vardır belki ama fan +si ve digital +Şi da var
Doğrudur ben o 2 modeli denemedim hocam140mm sadece. digital vs var. Geri kalan her şeyde g360a çok daha iyi. Antec P20C nin malzemesi bile daha iyi ch560tan hepsini denedim.
Nerede lütfen söyleyin2 adet fan var. Yatay kullanımda çok geniş bir ekran kartınız yoksa hala gideri var bu kasanın. Fiyat çok güzel. Şimdi yeni ön panelleri çıkmış bunun renkli rünklü, güzel setler yapılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corsair fanısevdalısı
![]()
İnstagramda kasamodifiyem olması lazım ismi.Nerede lütfen söyleyin
4000X var önü cam hava almıyor
Benim bildiğim orjinal corsair kapaklar bunlar. Modifiyeleri bilmiyorum. Amzn tr de vardı göremedim şu an, bitmiş herhalde. Japonyada var, diğerlerine bakmak lazım.Nerede lütfen söyleyin
4000X var önü cam hava almıyor
240mm ise uyumlu. 360mm öne takılıyor.Bu kasa arctic liquid ile uyumlu mu acaba radyatör ve fan kalınlığı kurtarmıyor kasamda
aldım bir tane tşk.Güzel kasa. Fiyat güzel.
![]()
Corsair 4000D Siyah Airflow Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair 4000D Siyah Airflow Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Corsair 4000D Siyah Airflow Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair 4000D Siyah Airflow Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr