Sonunda TR'ye geldi. Lianli Lancool 216 yı tahtından eder.
Siyah
DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Beyaz
DeepCool CH560 MESH DIGITAL Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CH560 MESH DIGITAL Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İnceleme videosuda bırakayım.
Abi buna 337mm 4070 gamingx ve 240mm sıvı soğutma sığarmıAbii çok tatlııı
Bundan sonra hep bunu önereceğim
Rahat sığar.Abi buna 337mm 4070 gamingx ve 240mm sıvı soğutma sığarmı
G500A 2 katı fiyatında.
Biliyorum, onu da sen bana tavsiye etmiştin hatta, anlamlı bir fark yok gibi anladım ikisi arasında yaptığıım ufak çaplı inceleme sonucu. deepcool yapıştırdım vallaG500A 2 katı fiyatında.
Hocam başlıkta siyah 3 bin fakat sepette 3200 galiba. 4 taksitte 3400 e kadar çıkıyor sizde de aynı şekilde mi acaba kaça aldınız kasayı acabaBiliyorum, onu da sen bana tavsiye etmiştin hatta, anlamlı bir fark yok gibi anladım ikisi arasında yaptığıım ufak çaplı inceleme sonucu. deepcool yapıştırdım valla
Hocam başlıkta siyah 3 bin fakat sepette 3200 galiba. 4 taksitte 3400 e kadar çıkıyor sizde de aynı şekilde mi acaba kaça aldınız kasayı acaba
Dk431 + fan aldım 2300 falan ödedim keşke bunu alsamiydim dedim bir içimdenSonunda TR'ye geldi. Lianli Lancool 216 yı tahtından eder.
Siyah
DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Beyaz
DeepCool CH560 MESH DIGITAL Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CH560 MESH DIGITAL Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İnceleme videosuda bırakayım.
Rahat sığar.Abi buna 337mm 4070 gamingx ve 240mm sıvı soğutma sığarmı