🔥İndirim Deepcool Le520 240mm RGB Sıvı Soğutucu : 1999 TL

Almayı düşünen arkadaşlar için ; 5 Senedir bunun 3 fanlı rgb olmayanını kullanıyorum. Sorunsuz görevini yerine getiriyor.

Bu modeli 7500f ile birlikte kullanıyorum kendi macunuyla. 1 yıl oldu işlemcim 55 dereceyi geçmedi.

240mm Deepcool markası için sıcak fırsat:
R5 7500 F ile Kullaniyorum Soğutma olarak çok Basarili ( son 1 haftadır Fanlar En yüksek Rpm Çıkarınca Rulman sesi geliyor Fanın birinden ama sorunsuz kullaniyorum ) Standart kullanim da Herhangi bir sorun yok Tavsiye ederim

arayana tatlı fiyat

Neredeyse tepe soğutucu fiyatına 240mm sıvı soğutucu bence çok iyi

240mm Deepcool markası için sıcak fırsat:
üst seviye işlemcilerde nasıldır bir fikrim yok ama kule tipi almak yerine illa sıvı soğutucu alam diyen varsa güzel ürün. giriş-orta 360mm kafa tutacak soğutma. fiyat olarakda kaliteli kule tipleriyle benzer.

Bu modeli 7500f ile birlikte kullanıyorum kendi macunuyla. 1 yıl oldu işlemcim 55 dereceyi geçmedi.
Boştaki sıcaklık değerleri kaç bilgi verebilir misiniz? Kullandığınız kasa ve fanlar nasıl birde? Tavsiye isteyene yardımcı olmak için kullanabilirim vereceğiniz bilgileri.

DeepCool markasını şahsen çok beğeniyorum. Uygun fiyat maksimum performans gibi bir mottoları var sanki. İndirim güzel almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Fanlarin sesi nasil arkadaşlar? Çok gürültüden şikayetiniz var mı?

Son düzenleme:
7800x3d soğutur mu

Boştaki sıcaklık değerleri kaç bilgi verebilir misiniz? Kullandığınız kasa ve fanlar nasıl birde? Tavsiye isteyene yardımcı olmak için kullanabilirim vereceğiniz bilgileri.
Boşta derecesine bakmak pek aklıma gelmedi açıkçası. Oyun oynarken açık olan bikgilerden görüyorum. Corsair 3000d kasasını kullanıyorum. Belki new world oynarken 57-60 derece görmüştür o da oyunun biraz optimizasyonu kötü. Bir tık sesli sanırım ama kulaklık taktığım için benim için çok problem değil. İnsana göre değişebilir. Performansından memnunum, yarın 980px3d ye geçiş yapacağım ve aynı soğutucuyu kullanacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanlarin sesi nasil arkadaşlar? Çok gürültüden şikayetiniz var mı?
Anakartı değiştirmede önce çok sesi yoktu aslında rahatsız etmiyordu gayet iyiydi. Bir kaç gün önce anakart değişikliği yaptım şuan biraz sesi arttı sanırım yüksek rpmde çalışıyor ayarlarına bakmam lazım. Benim için hala problem değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,022
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri