Deepcool Ls520 Montajı

Hocam argb kabloları da güzel bir şekilde bağlandıysa fan ve pompa kabloları gayet güzel bağlanmış.
İnstagramdan bildirim gelmediği için görmemişim kusura bakmayın.

Estağfurullah hocam ne kusuru, spam kutusuna düştü galiba.
Post automatically merged:

Hocam argb kabloları da güzel bir şekilde bağlandıysa fan ve pompa kabloları gayet güzel bağlanmış.
İnstagramdan bildirim gelmediği için görmemişim kusura bakmayın.

Bir önceki sayfadaki son mesajımı incelediyseniz anlattığım şekilde o kadar montajı yaptım. Doğru mudur onların hepsi?

ARGB ve sata kablosu için farklı bir sorum olacak.

Estağfurullah hocam ne kusuru, spam kutusuna düştü galiba.

Bir önceki sayfadaki son mesajımı incelediyseniz anlattığım şekilde o kadar montajı yaptım. Doğru mudur onların hepsi?

ARGB ve sata kablosu için farklı bir sorum olacak.
Evet pompa ve fanların bağlantısında hiçbir problem yok. Kabloları biraz daha saklarsanız daha güzel bir görünüm olabilir sadece onu da en son halledersiniz :)

Çok teşekkür ederim. Evet kablolar bayağı dağınık durdu. Kazasız belasız kurulumu yapıp çalıştırırsam en son halledeceğim onları. 😄

20231115_120227.jpg

Evet pompa ve fanların bağlantısında hiçbir problem yok. Kabloları biraz daha saklarsanız daha güzel bir görünüm olabilir sadece onu da en son halledersiniz :)
Pompadan gelen 3 pinli kabloyu şu şekilde bağladım hocam CPU_OPT olan yere. Soldaki pin boş kaldı

Montaj tamamlandı. Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim hocam. Sadece bir uğultu sesi geliyor arada. Galiba pompadan gelen ses o. Oyunda şuan 35-40 derece arası harika bir soğutma sağladı.

20231115_134049.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,981
Üyeler
190,843
Son üye
Umutboi
Geri