İsmailkc00
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Alınır mı? ?????? uygun ve kaliteli geldi sizce alınır mı? ?
kasam desteklemiyor malesef hocam ben bi tıkda görsel odaklıyım sadece ürün sıkıntı çıkarırmı diye sordum ?hocam 240lık değilde de kasanız destekliyorsa üst panele 280mm alıp takın. 240 lık soğutucuların kule tiplerine karşı bir handikapı yok malesef. 280 360 420 mm olan modeller tercih edilmeli.
şuan kule tipim var ama bi tık görsele oynuyorum ürün alınır mı? diye danışmak istemdimAlınır kule tipi istemiyorsanız
sıkıntı çıkarmaz da kaliteli kule tipiniz varsa işlemciniz dah serin çalışmaz sadece kasanızın görseli istediğiniz gibi olur. Amaç sadece görselse ve diğer parçalarınız da rgb şöleniyse alıp geçin.kasam desteklemiyor malesef hocam ben bi tıkda görsel odaklıyım sadece ürün sıkıntı çıkarırmı diye sordum ?
çok teşekkür ederim kolay gelsinsıkıntı çıkarmaz da kaliteli kule tipiniz varsa işlemciniz dah serin çalışmaz sadece kasanızın görseli istediğiniz gibi olur. Amaç sadece görselse ve diğer parçalarınız da rgb şöleniyse alıp geçin.
çıkarmaz sorun gönül rahatlığıyla kullanabilirsin 3 ayda bir bakımını temizliğini yaparsınkasam desteklemiyor malesef hocam ben bi tıkda görsel odaklıyım sadece ürün sıkıntı çıkarırmı diye sordum ?