Neler Yeni

🔥İndirim Deepcool LS520 SE 2399 TL

Hazır sistemi sipariş edip ek olarak sıvı soğutma alabilirsiniz.
LS çok daha iyi SE den.
400 liraya da net değer.
Yok zaten öyle yapicam iste sadece bir umuttur yaşamak ozellestir kısmından daha ucuza gelirmi diye söyledim. Bu arada işlemci büyük ihtimalle r5 7500f olucak bu işlemcide stok fanda cayır cayır yanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistemi sipariş edip ek olarak sıvı soğutma alabilirsiniz.
LS çok daha iyi SE den.
400 liraya da net değer.
Birde hocam ben beyaz aşığıyım. Kasa ve bileşenler %99 siyah olucak ama ls520yi beyaz alsam ultra sırıtır mı?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,833
İsim
Hacı
Yok zaten öyle yapicam iste sadece bir umuttur yaşamak ozellestir kısmından daha ucuza gelirmi diye söyledim. Bu arada işlemci büyük ihtimalle r5 7500f olucak bu işlemcide stok fanda cayır cayır yanıyor.

Birde hocam ben beyaz aşığıyım. Kasa ve bileşenler %99 siyah olucak ama ls520yi beyaz alsam ultra sırıtır mı?
Sırıtmaz ve yakışır.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,833
İsim
Hacı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,833
İsim
Hacı
LS 520 daha iyi.

Kağıt üzerinde tüm özellikleri aynı. Ucuz olanı alabilirsiniz.
Hocam kağıt üzerinde aynıysa 400tl nereye verdik biz ?

Arkadaşlar AM5 için uyumlu mu bu? Yakın zamanda sistem toplayacağımda 7500F veya 7600 için yeterli olur mu?
Rez. Bende 7500f'e takicam büyük ihtimalle.

Hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim hocbirsey bilmeden senin gazına geldik 5dakikada aklım değişti.

Son düzenleme:

sannes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet ege
Hocam kağıt üzerinde aynıysa 400tl nereye verdik biz ?

Rez. Bende 7500f'e takicam büyük ihtimalle.

Teşekkür ederim hocbirsey bilmeden senin gazına geldik 5dakikada aklım değişti.
hocam se yi aldım yazdım okursan önceki sayfayı anlarsın değişen şey kablolama ve görüntü

hocam se yi aldım yazdım okursan önceki sayfayı anlarsın değişen şey kablolama ve görüntü
Okudum hocam onu. Sadece yarısından sonra hiç anlamadım. Hayatımda hiç ne bir kasayı dikkatlice inceledim nede sıvı soğutma takma etme bilgim var. Yabancı dil konuşmuşsun gibi geldi resmen bana. Ama ilk başını anlamistim zaten sağol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Semih
Her kafadan bi ses çıkmış ama net bi cevap veren yok herkes düz olan SE olandan daha iyi demiş ama neden olduğunu tam belirtmemiş bile. Şunu adam akıllı bilen bi arkadaş varsa açıklasın da biz de ona göre birini satın alalım :)

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Cem Temeltaş
Steam
steamcommunity.com/id/Griffith-kun/
Discord
Griffith
Steam ID
Griffith-kun
Battle.net
Griffith#2792
Discord
Griffith
Twitch
GriffithHS
Her kafadan bi ses çıkmış ama net bi cevap veren yok herkes düz olan SE olandan daha iyi demiş ama neden olduğunu tam belirtmemiş bile. Şunu adam akıllı bilen bi arkadaş varsa açıklasın da biz de ona göre birini satın alalım A:)
SE'nin pompa görüntüsü daha estetik. SE'nin fanlarında lastik titreşim önleyiciler yok. (Önemli değil bu.) SE için SATA bağlantısına ihtiyaç yok, blok üzerindeki RGB özelleştirilebilir, SE'nin kutu içeriğinde fanların sesini azaltabilmek için low-noise adaptörler çıkıyor. (Bence bu da önemli değil.) Ben olsam SE alırdım. Daha yeni ve daha iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum. Hangisinin fiyatı uygunsa onu alın.

bado6100

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ahmet Oz
Çünkü fanlarında farklı bir sistem kullanılmış. Ben diğer konuya yazmıştım:

Bu arada SE ile normali arasında görebildiğim farklar,
- SE'nin Pompa üzerindeki ekranı sabit. Sağa sola dönmüyor.
- SE'nin fanlarında, fanların birbirlerine kolay bağlanmalarını sağlayan aparat kablo yok. Her fanı birbirinden bağımsız olarak bağlıyorsunuz.
- Eğer her ne şartta olursa olsun FAN'ların maksimum hıza çıkmasını istemiyorsanız, kutunun içinden 2 fan için de birer kablo çıkıyor. O kabloları FAN'ları anakarta bağlarken araya eklerseniz normalde 2250 olan maximum RPM hızı, 1600 RPM'e düşüyor.
- SE'nin fanlarının motor kısmında 'Hydro Bearing' kullanılmış. Okuduğuma göre bu SE olmayan modellerde kullanılan 'Fluid dynamic Bearing'e göre daha başarılı... (Bu tabi gözle görebildiğim bir şey değil, kendi sitesinden okuduğum kadarı ile)

Bunun haricinde normali ile SE arasında teknik açıdan bir fark yok.

13600K için kullandım. LS520 SE benim için yeterli geldi. CPU-Z stress testi max 70 gördüm. (İşlemci stock ayarlarında, sadece XMP açık)

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Semih

- SE'nin fanlarında, fanların birbirlerine kolay bağlanmalarını sağlayan aparat kablo yok. Her fanı birbirinden bağımsız olarak bağlıyorsunuz.
- Eğer her ne şartta olursa olsun FAN'ların maksimum hıza çıkmasını istemiyorsanız, kutunun içinden 2 fan için de birer kablo çıkıyor. O kabloları FAN'ları anakarta bağlarken araya eklerseniz normalde 2250 olan maximum RPM hızı, 1600 RPM'e düşüyor.
- SE'nin fanlarının motor kısmında 'Hydro Bearing' kullanılmış. Okuduğuma göre bu SE olmayan modellerde kullanılan 'Fluid dynamic Bearing'e göre daha başarılı... (Bu tabi gözle görebildiğim bir şey değil, kendi sitesinden okuduğum kadarı ile)

13600K için kullandım. LS520 SE benim için yeterli geldi. CPU-Z stress testi max 70 gördüm. (İşlemci stock ayarlarında, sadece XMP açık)

1693135937232.png

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar siparişi verdim.

Top Bottom