Neler Yeni

🔥İndirim Deepcool LS520 SE 2399 TL

Çünkü fanlarında farklı bir sistem kullanılmış. Ben diğer konuya yazmıştım:

Bu arada SE ile normali arasında görebildiğim farklar,
- SE'nin Pompa üzerindeki ekranı sabit. Sağa sola dönmüyor.
- SE'nin fanlarında, fanların birbirlerine kolay bağlanmalarını sağlayan aparat kablo yok. Her fanı birbirinden bağımsız olarak bağlıyorsunuz.
- Eğer her ne şartta olursa olsun FAN'ların maksimum hıza çıkmasını istemiyorsanız, kutunun içinden 2 fan için de birer kablo çıkıyor. O kabloları FAN'ları anakarta bağlarken araya eklerseniz normalde 2250 olan maximum RPM hızı, 1600 RPM'e düşüyor.
- SE'nin fanlarının motor kısmında 'Hydro Bearing' kullanılmış. Okuduğuma göre bu SE olmayan modellerde kullanılan 'Fluid dynamic Bearing'e göre daha başarılı... (Bu tabi gözle görebildiğim bir şey değil, kendi sitesinden okuduğum kadarı ile)

Bunun haricinde normali ile SE arasında teknik açıdan bir fark yok.

13600K için kullandım. LS520 SE benim için yeterli geldi. CPU-Z stress testi max 70 gördüm. (İşlemci stock ayarlarında, sadece XMP açık)
Ls520 2700tl verdim. İade edip 300 daha koyup lt520 almak Mantıklı mı sence?

bado6100

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ahmet Oz
LS520SE almış olsaydınız hayır derdim ama şu durumda mantıklı gibi duruyor.

Lunar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hsn
LS520'de kullanılan rulman tipi, LT serisinde ve 360mm olan soğutucularında kullanmış. Bu da LS520'i rulman açısından LS520SE'den daha iyi yapıyor sanırım. Fakat kaç derece farkediyor kağıt üzerinde onu kullananlar buraya yazarsa aradaki fiyat farkı daha iyi değerlendirilir.

Lunar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hsn
LS520'de kullanılan rulman tipi, LT serisinde ve 360mm olan soğutucularında kullanmış. Bu da LS520'i rulman açısından LS520SE'den daha iyi yapıyor sanırım. Fakat kaç derece farkediyor kağıt üzerinde onu kullananlar buraya yazarsa aradaki fiyat farkı daha iyi değerlendirilir.

LS520'i fiyat anlamında şu ürünle kıyaslayabilir miyiz?

MSI MAG CORELIQUID 240R V2 2.500 TL​

Korleg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Dalyan
ls520 ile corsair h100 rgb arasından hangisi daha mantıklı?

kasam corsair 4000x, kasanın üzerindeki fanlar sıvı soğutmadaki fanlar ile aynı fanlar görsel olarak corsair daha uyumlu olacak gibi ancak ls520 performans olarak öndeyse görseli çok düşünmeyebilirim.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
İndirim devam ediyor ls 520 se de

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Semih
LS520 SE ile yaklaşık 3 günlük kısa süreli kullanıcı deneyimimi yazıyorum öncelikle işlemcim i3 12100F güçlü bir işlemci değil kimilerine göre sıvı soğutucuya gerek de yoktu sırf stok soğutucunun sesinden kurtulmak için ve ileriye yönelik işime yarar diye satın aldım.
İşlemcinin boşta 70, bazen de 80 dereceleri gördüğü oluyordu ve stok soğutucu uçak gibi çalışıyordu. LS520 SE taktıktan sonra boşta 35 derecelere düştü tam olarak boşta 35 derecelik bi düşüş yaşadım fanların da sessiz çalışması beni oldukça memnun etti. Ultra ayarlarda Rocket League, Rainbow 6 ve Sea of Thieves oynadım ve en fazla gördüğüm sıcaklık 57 derece oldu eski stok soğutucumda kimi zaman 90 dereceleri gördüğüm oluyordu. Oyundayken de fan sesi hiç rahatsız etmeyecek derecede oldukça sessiz çalışıyor. Kısa süredeki deneyimlerim bu şekilde eğer satın almayı düşünen arkadaşlar varsa ben performansından memnun kaldım zaten yarın öbür gün fiyatların ne hale geleceğini hiçbirimiz bilemediğimiz için benim görüşüm fazla düşünmeden fiyatı da emsallerine göre oldukça uygunken alın ilerde keşke alsaydım demezsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom