SadeceSeyf
80+ Gold
le720 de olmuştu ama fan gönderdiler yeni bunda hiç böyle bir problem yok 3200rpm de canavar gibirulman sesi sorunu var mı
le720 de olmuştu ama fan gönderdiler yeni bunda hiç böyle bir problem yok 3200rpm de canavar gibirulman sesi sorunu var mı
5600 var yine aldım5600x işkemciye sıvı soğutma lazım sızce bu urunu alımmı yoksa daha ıyı fırsatlar gfelırmı ve herhangı bı sorunu varmı sıkıntı çıkarırmı
site ne kadar güvenilir?İhtiyacın yoksa bile al köşede dursun valla
Yukarıdaki tier liste göre tier 3 bu konudaki tier 1bu daha iyi diilmi ¿Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync 240mm Islemci Sivi Sogutucu| ITOPYA.COM
Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync 240mm Islemci Sivi Sogutucu en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CL-W233-PL12SW-A ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Öncelikle bu konuyu açan kişiyi tanımıyorsan tanımanı öneririm. Yoksa bu soruyu sormazdın Site güvenilir knksite ne kadar güvenilir?
Bütçene ve zevkine göre, iyi bir hava soğutma 240mm aioya yetişebiliyor.Beyler şimdi benim pc normal ayarlarda boşta 50 derece filan opera ve dc açıkken. Bunu pilden yüksek performansa çekince divinity2 de 95 dereceye çıkıyor normal performansta 70 derece filan sanırım kule tipi mi alsam bunu mu alsam ne diyorsunuz?
SE neden ucuz SE de ki espri nedir bilgisi olan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Se daha mı iyi orda kararsız kaldım
Kanka şuan SE ile normal arasında 400tl fark var değermi. Birde hazır sistemlerde bu sıvı soğutmayı ozellestir kısmından daha ucuza getirebilir miyim. Bunu öylesine sordum %99 getiremem ama hazır sistem alacağımı bilmeni istedim.LS 520 daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kağıt üzerinde tüm özellikleri aynı. Ucuz olanı alabilirsiniz.
Hazır sistemi sipariş edip ek olarak sıvı soğutma alabilirsiniz.Kanka şuan SE ile normal arasında 400tl fark var değermi. Birde hazır sistemlerde bu sıvı soğutmayı ozellestir kısmından daha ucuza getirebilir miyim. Bunu öylesine sordum %99 getiremem ama hazır sistem alacağımı bilmeni istedim.