Neler Yeni

🔥İndirim Deepcool LS520 SE 2399 TL

SadeceSeyf

80+ Gold

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,603
İsim
Deniz Bey
5600x işkemciye sıvı soğutma lazım sızce bu urunu alımmı yoksa daha ıyı fırsatlar gfelırmı ve herhangı bı sorunu varmı sıkıntı çıkarırmı
5600 var yine aldım 😅

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Kaira Bilgic
İhtiyacın yoksa bile al köşede dursun valla
site ne kadar güvenilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu daha iyi diilmi ¿
Yukarıdaki tier liste göre tier 3 bu konudaki tier 1

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Kaira Bilgic
Beyler şimdi benim pc normal ayarlarda boşta 50 derece filan opera ve dc açıkken. Bunu pilden yüksek performansa çekince divinity2 de 95 dereceye çıkıyor normal performansta 70 derece filan sanırım kule tipi mi alsam bunu mu alsam ne diyorsunuz?

Rudiarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Samet Yılmaz
Beyler şimdi benim pc normal ayarlarda boşta 50 derece filan opera ve dc açıkken. Bunu pilden yüksek performansa çekince divinity2 de 95 dereceye çıkıyor normal performansta 70 derece filan sanırım kule tipi mi alsam bunu mu alsam ne diyorsunuz?
Bütçene ve zevkine göre, iyi bir hava soğutma 240mm aioya yetişebiliyor.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,603
İsim
Deniz Bey
Siparişler bölümünden bakıyorum kargoya verilmiş yazıyor takip vs yok herkeste böylemi , kargoya verilen şeyin takip no vs yazması gerekmiyor mu nebiçim iş yapıyorlar aklım almıyor ya

mrsanane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
cagribaskan
DeepCool LS520 aldığım. Akşamına Sinerji de DeepCool LT serisi indirimli satışa çıkması kafamı bir tık karıştırdı ama onun haricinde çok iyi bir soğutucu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

sannes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet ege
se modeli geldi bildiriyorum kabloların hepsi ortada chained deği.l adam akıllı yapabilecek olanlar se alsın kablolama yapmaya vakti ve beyni olmayanlar mesela ben uğraşamam diyerek geçiştiriyom bi ara bişi sökcem herşeyi söküyom neyse benim kasam küçük ve 240mm yukarda yeri var ama benim bilmediğim şuydu 240mm fan için radyatör değil artık kasamın önde açma kapama tuşu usbleri falan yok bir tane switche bağladım ve köşeleri tutan vidayı aççak ucum olmadığındsn vidaya geliyodu takamıyodum aldım elime penseyi büktüm vida aşağı bakıyodu yukarı bakıyor vede anakart plaketi yüzünden tam oturmadı kendim vida deliği deldim fazladan kasa dışına taksam daha kolaymış ama iş işten geçti yapıcak bişi yok

bluur

80+
Arkadaşlar AM5 için uyumlu mu bu? Yakın zamanda sistem toplayacağımda 7500F veya 7600 için yeterli olur mu?

SE neden ucuz SE de ki espri nedir bilgisi olan

Se daha mı iyi orda kararsız kaldım
LS 520 daha iyi.

Kağıt üzerinde tüm özellikleri aynı. Ucuz olanı alabilirsiniz.
Kanka şuan SE ile normal arasında 400tl fark var değermi. Birde hazır sistemlerde bu sıvı soğutmayı ozellestir kısmından daha ucuza getirebilir miyim. Bunu öylesine sordum %99 getiremem ama hazır sistem alacağımı bilmeni istedim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,833
İsim
Hacı
Kanka şuan SE ile normal arasında 400tl fark var değermi. Birde hazır sistemlerde bu sıvı soğutmayı ozellestir kısmından daha ucuza getirebilir miyim. Bunu öylesine sordum %99 getiremem ama hazır sistem alacağımı bilmeni istedim.
Hazır sistemi sipariş edip ek olarak sıvı soğutma alabilirsiniz.
LS çok daha iyi SE den.
400 liraya da net değer.

Top Bottom