Robius
80+ Bronze
Görünürde bir fark var gibiNoctua kule tipi varken bunu alsam fark görür müyüm ?
Görünürde bir fark var gibiNoctua kule tipi varken bunu alsam fark görür müyüm ?
nasıl yani fanlar son devirdemi çalışacak oyle bişey olacagını sanmıyorum, yada manuel olarak mı ayarlanmıyor demek istedinizSE nin farkı ne diye soran arkadaşlar se modelde pwm fan bulunmuyor anakarttan fan hızı değiştirilemiyor
SE'de ki fanlar da PWM sitesinde öyle yazıyor.SE nin farkı ne diye soran arkadaşlar se modelde pwm fan bulunmuyor anakarttan fan hızı değiştirilemiyor
360mm versiyonu yokmuDeepCool LS520SE A-RGB Fanlı Siyah 240mm Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS520SE A-RGB Fanlı Siyah 240mm Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Siyah Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Siyah Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Beyaz Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Beyaz Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
bencede öyledir yenilenmiş bi model sadece pompada biraz değişiklik yapmışlar diye yazmıştı birisi yoksa bu seviyede bi sıvı soğutmanın pwm olmaması saçma olur benceSE'de ki fanlar da PWM sitesinde öyle yazıyor.
rulman sesi sorunu var mıLs720 var valorant da 48 derece xd
Aynen öyle zaten pwm fan olmayan sıvı soğutucu varsa da ben görmedim. SE modelinde radyatör ve fan kalıbında farklılık var o kadar belki daha çok kasaya sığsın diye değiştirmiş olabilirler onu bilmiyorum ama fiyatı gayet iyi onu biliyorumbencede öyledir yenilenmiş bi model sadece pompada biraz değişiklik yapmışlar diye yazmıştı birisi yoksa bu seviyede bi sıvı soğutmanın pwm olmaması saçma olur bence
5600x işkemciye sıvı soğutma lazım sızce bu urunu alımmı yoksa daha ıyı fırsatlar gfelırmı ve herhangı bı sorunu varmı sıkıntı çıkarırmıDeepCool LS520SE A-RGB Fanlı Siyah 240mm Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS520SE A-RGB Fanlı Siyah 240mm Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Siyah Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Siyah Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Beyaz Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Beyaz Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Knk ekonomi zaten erimiş daha da rezil olmadan al derim bu fırsat daha gelmez5600x işkemciye sıvı soğutma lazım sızce bu urunu alımmı yoksa daha ıyı fırsatlar gfelırmı ve herhangı bı sorunu varmı sıkıntı çıkarırmı
İhtiyacın yoksa bile al köşede dursun vallaAlsam mı acaba ya i5 10400 var şu LS520 Beyaz olan hoşuma gitti