🔥İndirim Deepcool LS520 SE 2399 TL

kararsız kaldım bunu mu alsam yoksa ag400 mü alsam 800 e. 2 bin tl fark var nerdeyse 5 5600 için gereksiz ama güzel duruyor

SE nin farkı ne diye soran arkadaşlar se modelde pwm fan bulunmuyor anakarttan fan hızı değiştirilemiyor
nasıl yani fanlar son devirdemi çalışacak oyle bişey olacagını sanmıyorum, yada manuel olarak mı ayarlanmıyor demek istediniz

360mm versiyonu yokmu

SE'de ki fanlar da PWM sitesinde öyle yazıyor.
bencede öyledir yenilenmiş bi model sadece pompada biraz değişiklik yapmışlar diye yazmıştı birisi yoksa bu seviyede bi sıvı soğutmanın pwm olmaması saçma olur bence

Gece 02:14 'de verdiğim sipariş sistemde gözükmüyor hatta üyeliğim bile gözükmüyor. Alışverişten önce üye olmuştum.

Sanki gecenin bir yarısı web sitesi backup dönmüş gibi, şaşılacak şey. Üye olduğumda üyelik email'i de gelmemiş. Demek ki bir sorun olduğunu anladılar ama çözemeyince backup döndüler.

Hani elimde chrome gezinti kayıtları ve kredi kartı işlemi olmasa dicem herhalde rüyamda aldım...

bencede öyledir yenilenmiş bi model sadece pompada biraz değişiklik yapmışlar diye yazmıştı birisi yoksa bu seviyede bi sıvı soğutmanın pwm olmaması saçma olur bence
Aynen öyle zaten pwm fan olmayan sıvı soğutucu varsa da ben görmedim. SE modelinde radyatör ve fan kalıbında farklılık var o kadar belki daha çok kasaya sığsın diye değiştirmiş olabilirler onu bilmiyorum ama fiyatı gayet iyi onu biliyorum :)

5600x işkemciye sıvı soğutma lazım sızce bu urunu alımmı yoksa daha ıyı fırsatlar gfelırmı ve herhangı bı sorunu varmı sıkıntı çıkarırmı

Alsam mı acaba ya i5 10400 var şu LS520 Beyaz olan hoşuma gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,211
Üyeler
187,013
Son üye
130yedi
Geri