Neler Yeni

DeepCool LS520 SE + Ryzen 7 7800x3D Cinebech Test sonucu

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
Sıvı soğutma fanlarını çevirip denediniz mi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Doğru montaj olmamış kasa içi hem hava akışı yok hemde sıvı soğutma çalışmakta zorlanıyor bu sebeple değişmeni öneririm kasayı

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mert Camran
Doğru montaj olmamış kasa içi hem hava akışı yok hemde sıvı soğutma çalışmakta zorlanıyor bu sebeple değişmeni öneririm kasayı
Abi zoko amiral kasasını alıcam ama 1-2 aya alabilirim o zamana kadar idare etsin beni yeter çok para harcadım :D
Ah bu XPG ramlerimden dolayı yukarıya takamadım sağlık olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o anakart sıkıntı yaratmıyor mu o işlemciye hocam
Yok hocam şükür anakart iyi çalışıyor işlemciyle birlikte

Sıvı soğutma fanlarını çevirip denediniz mi
Dokunmadım hocam zaten kasa değiştiricem 1-2 aya inşAllah o zaman yukarıya takıcam
1-2 ayada kalmayabilir belki.

Güncel 10 dakikalık MultiCore Testi yaptım yeniden Puan 17504.

Ekler

• 438231718_344816688615051_2707956214440079675_n.jpg
    438231718_344816688615051_2707956214440079675_n.jpg
    424.5 KB · Hit: 18

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Abi zoko amiral kasasını alıcam ama 1-2 aya alabilirim o zamana kadar idare etsin beni yeter çok para harcadım :D
Ah bu XPG ramlerimden dolayı yukarıya takamadım sağlık olsun.

Yok hocam şükür anakart iyi çalışıyor işlemciyle birlikte

Dokunmadım hocam zaten kasa değiştiricem 1-2 aya inşAllah o zaman yukarıya takıcam
1-2 ayada kalmayabilir belki.

Güncel 10 dakikalık MultiCore Testi yaptım yeniden Puan 17504.
Anladım kardeşim bütçen varsa biraz daha iyi bişey al marka kaliteli olsun deepcool olabilir misal uygun fiyatlı kaliteli

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mert Camran
Anladım kardeşim bütçen varsa biraz daha iyi bişey al marka kaliteli olsun deepcool olabilir misal uygun fiyatlı kaliteli
Tamam Kürşat abi kasa alacağım zaman Deepool kasalarına bakacağım önerin için teşekkür ediyorum :peepokalp:
1-2 Ay fotoğraftaki gibi kullansam bir problem yaşamam dimi abi ? Yani 1-2 ay diyorum ben ama daha kısa sürede de alabilirim hayırlısıyla.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tamam Kürşat abi kasa alacağım zaman Deepool kasalarına bakacağım önerin için teşekkür ediyorum :peepokalp:
1-2 Ay fotoğraftaki gibi kullansam bir problem yaşamam dimi abi ? Yani 1-2 ay diyorum ben ama daha kısa sürede de alabilirim hayırlısıyla.
Kullan canım ama fazla da abartma sıvı soğutmanin ömründen yersin 😊

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
Arkadaşlar sıvı soğutmam yukarıya montelenmedi bende ön tarafa monteledim ön taraftaki fanları çıkartmadan üzerine monteledim yani 5 fanlı çalışıyor şuan :D Cinebech testi yaptığım zaman sıcaklığı 80-82 oluyor ve dahada yukarıya çıkmıyor tam istediğim gibi oldu sıvı soğutucu çok iyi soğutuyor gibi geldi bana bir önceki dark freezer x128 kule tipi soğutucumda 89 dereceye kadar çıkabiliyodu ani bir artış yaşanıyodu sıcaklıklarında.

@HacıSOFU @Amanita @Cavuskerem @ruaF1912 @TheShazZ
sıvı soğutucu için ince fanlar bulursanız daha iyi olacaktır veya görüntü biraz çirkin olsa dahi bence fanları kasanın üstüne montajlayın

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mert Camran
Kullan canım ama fazla da abartma sıvı soğutmanin ömründen yersin 😊
Hahaha tamam Kürşat abi valla sende olmasan şüphe içinde kullanıcaktım Sıvı Soğutucuyu dedim ne oluyo ya korktum :D

sıvı soğutucu için ince fanlar bulursanız daha iyi olacaktır veya görüntü biraz çirkin olsa dahi bence fanları kasanın üstüne montajlayın
Yeni bir kasa alacağım hocam o yüzden şimdilik böyle kullanmayı tercih ediyorum.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
Hahaha tamam Kürşat abi valla sende olmasan şüphe içinde kullanıcaktım Sıvı Soğutucuyu dedim ne oluyo ya korktum :D

Yeni bir kasa alacağım hocam o yüzden şimdilik böyle kullanmayı tercih ediyorum.
peki hayırlı olsun

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mert Camran
peki hayırlı olsun
Teşekkür ederim :peepokalp:

@Kürşat Kütükçü
Kürşat Abi, DeepCool LS520 SE WH Sıvı soğutucuma her hangi bır sıvı koyacak mıyım eğer koyarsam kaç ayda veya kaç yılda oluyor ? Güzel sıvı marka önerilerin varsa isterim abi.
İnternetten baktığım zaman AIO yazıyor doğru mu bilmiyorum ama Sinerji'ye baktığım zaman şöyle yazıyor; DeepCool LS520 SE WH, optimum sonuçlar için yeni bir su pompası tasarımı üzerine kurulu, güvenilir yüksek performanslı soğutma sağlayan hepsi bir arada bir sıvı CPU soğutucusudur. CPU su bloğu üzerindeki büyük ve parlak ARGB sonsuz ayna kapağı ve dahil ARGB fanları ile sisteminizin geri kalanıyla renk koordinasyonu sağlayın.
Yani sıvı koyacak mıyım temizlediğim zaman ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Teşekkür ederim :peepokalp:

@Kürşat Kütükçü
Kürşat Abi, DeepCool LS520 SE WH Sıvı soğutucuma her hangi bır sıvı koyacak mıyım eğer koyarsam kaç ayda veya kaç yılda oluyor ? Güzel sıvı marka önerilerin varsa isterim abi.
İnternetten baktığım zaman AIO yazıyor doğru mu bilmiyorum ama Sinerji'ye baktığım zaman şöyle yazıyor; DeepCool LS520 SE WH, optimum sonuçlar için yeni bir su pompası tasarımı üzerine kurulu, güvenilir yüksek performanslı soğutma sağlayan hepsi bir arada bir sıvı CPU soğutucusudur. CPU su bloğu üzerindeki büyük ve parlak ARGB sonsuz ayna kapağı ve dahil ARGB fanları ile sisteminizin geri kalanıyla renk koordinasyonu sağlayın.
Yani sıvı koyacak mıyım temizlediğim zaman ?
Sıvı değişimini yapmıyorsun senlik bişey yok gittiği yere kadar gider o bütçen kesinleşsin o zaman bakalım canım benim olur mu

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mert Camran
Top Bottom